Breaking News
swiftkey header

Swiftkey tastaturet som kjenner deg

SwiftKey er et tastatur med personlig preg som skal gjøre det lettere å skrive meldinger på din telefon. SwiftKey er laget for å analysere din oppbygging av setninger, og hele tiden gi deg forslag til hva det neste ordet er.

Screenshot_2013-01-21-22-18-04

Disse applikasjonene/funksjonene kan SwiftKey lære fra:

 • Faceook
 • Twitter
 • Gmail
 • SMS
 • RSS

 

Appen har norsk ordbok i tillegg til 54 andre språk, og du kan ha flere ordbøker aktivert samtidig. De har nylig fått en ny funksjon som heter «Flow» – dette går ut på at du drar fingeren over tastaturet, og kan minne litt om SlideIT tastaturet.

 

Bakgrunnshistorie

SwiftKey ble startet i 2008 av Jon Reynolds da han var 22år.  Han oppdaget at kollegene slet med å skrive på mobil/nettbrett på grunn av tastene var så små.  Han fikk med seg Dr Ben Medlock som hadde doktorgrad i kunstig intelligens sammen startet de med å utvikle SwiftKey .

Idag har selskapet etablert seg med  kontorer i London, San Francisco, New York, Beijing og Seoul.

 

Kåringer:

 

I 2012 fikk selskapet en rekke priser/kåringe for sin app:

 • Webby Awards People’s Voice Winner for Innovation, 2012
 • Mobile World Congress Award Winner for Innovation, 2012
 • The best selling Android app 2012

 

Versjoner

SwiftKey kommer i forskjellige versjoner både til tab og telefoner. Gratisversjonene har en prøve periode på 1 måned – og deretter må SwiftKey kjøpes. Prisen er idag på 23 norske kroner, og er en helt overkommelig pris.

Flow funksjonen som er nevnt finnes i en gratis beta versjon som kan lastes ned her.(Kan være ustabil)

 Last ned/kjøp fra Play

 

Konklusjon

Jeg vil anbefale alle som har muligheten til å prøve SwiftKey. Appen guider deg oversiktlig gjennom installasjonen, og hjelper deg med å konfigurere den. Jeg har brukt SwiftKey siden 2011, og har aldri sett meg tilbake! SwiftKey har en egne opplærings videoer som finnes her.

Droidnyttanbefalt


Warning: getimagesize(//lh3.googleusercontent.com/xEEshJAgcTK0chqfu8zYWYdhXNJKSuqNgHYwnM9hRTBxIfg5JNU_8_Ia41hD6NMrsLvV) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home4/df/public_html/kunder/droidnytt.no/wp-content/plugins/savrix-android-market/inc/core.php on line 258


logo-app
SwiftKey Keyboard + Emoji
SwiftKey
0   
qrcode-applogo-app
SwiftKey Keyboard Free
SwiftKey
0   
qrcode-app

Om Oddvar Tengesdal

Oddvar er utdannet innenfor IT, og driver idag sitt eget konsulentselskap. Han har jobber blant annet med drift, sikkerhet, og websider. Oddvar er veldig interessert i sikkerhet også innenfor Android.

Check Also

Flappy-Bird1

Guide, installer Flappy Bird fra Google Play

Vi har funnet en måte å installere den irriterende fuglen

 • Baguett

  Har brukt det lenge, beste tastaturet jeg har prøvd!

 • Fantastisk bra tastatur! Likar spesielt at det er autoutfyll på f.eks. e-post adresser osv! :)

 • Jeg har brukt det i over en måned og syns dette tastaturet er bedre enn den som er med mobilen fra før. vil ikke endre det tilbake til standard tastatur igjen.