Breaking News
Samsung ML-2165

Samsung lanserer laserskriver for nettbrett og mobiler

Mange bruker nå mobilen og nettbrettet på samme måte som PC-en ble brukt for bare noen år siden. På mobilen eller nettbrettet har vi i dag digitale dokumenter som billetter, bookingbekreftelser og annen viktig informasjon, som vi ofte ønsker å skrive ut. Tidligere har det vært vanskelig å koble nettbrett og mobiler til en skriver, men det forandrer seg med den brukervennlige skriveren ML-2165W.

Ingen drivere kreves

Samsungs ML-2165W er Samsungs første laserskriver med den nye tilkoblingsstandarden WiFi-direct. Det innebærer at alle mobiler og nettbrett med støtte for Wi-Fi-direct kan kobles til ML-2165W uten at man trenger apper, trådløst nettverk eller bluetooth. Med WiFi-direct trenger du heller ingen drivere for at enhetene skal snakke sammen.

Av dagens Samsung mobiler og nettbrett støtter følgende modeller WiFi-direct: Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9 og Galaxy Tab 10.1 (Noen av Samsungs nettbrett kan kreve en oppgradering av softwaren til Android 3.2, som finnes på Samsungs hjemmeside). Du finner mer informasjon om WiFi-direct på www.wi-fi.org.

Kan også brukes på PC

ML-2165W er også en utmerket skriver for stasjonære og bærbare PC-er, og det kreves ingen kabler for å koble til. ML-2165W er en av de minste laserskriverne på markedet og får enkelt plass på samme skrivebord som PC-en. Kapasiteten er på hele 20 A4-utskrifter i svart-hvitt per minutt og lydnivået under utskrift er under 50 desibel.

Om Ørjan H Vøllestad

Ørjan har en Samsung Galaxy Spica med CM7.2 og en Amazon Kindle Fire med CM9.0. Har jobbet som programvaretester og i mediehus med papir/nett/tv. Jobber for tiden med et Oracle-basert personalsystem som heter HCM.

Check Also

Lg g2 1

LG G2 – Boksen er åpnet

Hva er i boksen på det nye flaggskipet til LG?