Breaking News
DSC_0277

Miniguide: Hvordan ta skjermbilde med Galaxy Nexus (ICS og JB)

Mange har spurt Droidnytt og undertegnede hvordan man tar skjermbilde med Galaxy Nexus, eller generellt i Android. Jeg har som regel sagt til de fleste «Bruk DDMS i Android-SDK» og har lenge tatt det som en eneste mulighet, tanken har vært at det kun er produsentene som legger inn det som en tillegsfunksjon i Android, untill now… Skjermbilde er en funksjon som ligger i grunnkoden til Android 4.0 og oppover. Dette er hvordan du gjør det:

Første du gjør er å finne hva du skal ta bilde av.

Deretter holer du inne volum-ned og låse-knappen, du vil da få opp dette som skjermbilde:

og etterfulgt av det vil i notifikasjonsskuffen se slik ut:

Trykker du på notifikasjonen vil du bli ledet til din valgte galleriapplikasjon, og kan derfra dele den videre (i Jelly Bean(4.1) kan du dele direkte fra notifikasjonsommrådet)

 

Du har nå tatt et skjermbilde, del det gjerne på Facebook, Google+ eller Twitter med Droidnytt

 

 

 

Om Oskar G. Paulsrud

Oskar er en Android-elsker og importerte Android Development Phone, bedre kjent som T-mobile G1, en stund etter at den hadde kommet ut. Etter den gikk han over til HTC Incredible S som han var veldig fornøyd med, og rootet den og la inn CM7.1. Etter det har det gått i Nexus-serien med Galaxy Nexus, Nexus 4 og nå Nexus 5. Telefonen blir brukt mest , men ettersom testing og anmeldelser tar mye tid fra den er han vant til å hyppig bytte telefiner. Drømmejobben er å leve av fotojournalistikk og telefonjournalistikk,. I tillegg til å være veldig opptatt av Android driver han også med fotografering. Mail: ogp@droidnytt.no Google+: gplus.to/OGP93

Check Also

droidnyttforside

6 apper til reiseklare andrioidbrukere

For mange nærmer det seg vinterferie, og utover våren er det både påskeferien og fridagene i mai å se frem mot. Mange nordmenn vil da gripe sjansen og legge ut på reiseeventyr. Vi gir deg appene som dekker behovene fra reisens begynnelse til slutt.