Breaking News
SGS2-hvit

Ice Cream Sandwich for Samsung Galaxy S II lekket ut

SamMobile har to versjoner av Android 4.0 for SGS II klar til testing. Vi har tidligere skrevet om at Samsung har lovet å komme med Ice Cream Sandwich for en rekke av deres enheter.

Samsung har lovet å komme med ICS for flaggskipet deres og det kan tydeligvis virke som de er på god vei. Dette er offisielle ROMs med TouchWiz på toppen.

To versjoner tilgjengelig

Det er to versjoner, bygd på to forskjellige datoer i desember 2011.  4.0.1 fra 20. desember og 4.0.3 fra 30. desember. Har du en SGS2 og er du ivrig på å prøve ut dette, gi oss tilbakemelding på hvordan det gikk.

Kilde: www.sammobile.com og www.xda-developers.com

Om Ørjan H Vøllestad

Ørjan har en Samsung Galaxy Spica med CM7.2 og en Amazon Kindle Fire med CM9.0. Har jobbet som programvaretester og i mediehus med papir/nett/tv. Jobber for tiden med et Oracle-basert personalsystem som heter HCM.

Check Also

06_Note7 black_iris scanner_2P

Note 7 er her!

Note 7 er endelig her, og lar deg låse opp telefonen med øynene!...

 • HåkonStickler

  Har prøvd det litt, ser lovende ut, selvom jeg kunne ønske det lignet litt mer på ICS fremfor TouchWiz, men det er smak og behag. Anyway, veldig forbedret i forhold til dagens spør du meg :-) Valgte å gå tilbake grunnet mangel av norsk språk, men det kommer nok snart :P

 • theozH

  Jeg kjører nå CyanogenMod 9 og det funker HELT supert, hater touchwiz så det passer perfekt :)

 • Ole Jakob Hegelund

  Når vil ics bli tilgjengelig for nexus s?

 • Marita Nilsen

  Gleder meg….lurer på å teste