Breaking News
sgs2-sourcecode

Samsung gir ut sine tilpasninger på kildekoden til Android 4.0

Samsung har nettopp gitt ut ICS for Samsung Galaxy S II og nå en uke etter det slipper de kildekoden til Android 4.0 (ICS) ut til folket.

Hva betyr det for meg?

Det betyr at hvem som helst kan nå tilpasse og snekre på koden etter sine ønsker og behov. Det er det aboslutt en god del som kommer til å gjøre. Dette gjør Samsung både populær og telefonene deres attraktive. Det betyr at tredjeparts ROM-er som CyanogenMod og DarkyROM vil nå kunne tilby ekstra gode ROM-er til Samsung-telefoner, basert på Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Det betyr også at brukere, hackere, programvaretestere og utviklere kan bidra med å gjøre koden som Samsung bruker enda mer stabil. Tilpasse kjerna enda bedre, tweake og leke seg.

Til slutt er det du og jeg som nyter godt av ekstra gode, tilpassede programvarer og operativsystem for Samsung-telefonene våre.

Hent ned Samsungs kildekode her

Har du Samsung telefon med Android 4.0?

Kilde: www.xda-developers.com

Om Ørjan H Vøllestad

Ørjan har en Samsung Galaxy Spica med CM7.2 og en Amazon Kindle Fire med CM9.0. Har jobbet som programvaretester og i mediehus med papir/nett/tv. Jobber for tiden med et Oracle-basert personalsystem som heter HCM.

Check Also

06_Note7 black_iris scanner_2P

Note 7 er her!

Note 7 er endelig her, og lar deg låse opp telefonen med øynene!...

  • schildkamp

    Nice… hvis bare CyanogenMod for ut fingeren nå så…. ;-) 

  • schildkamp

    Nice, hvis bare CyanogenMod får ut fingeren og dampen opp nå, så……. ;-)

  • hoyd

     @schildkamp skulle så ønske at min gamle spica var støtta av CM, men det er vel heller jeg som må få meg en annen telefon en gang i fremtiden.