Smågodt
Droidnytt trenger flere skribenter

Droidnytt trenger flere skribenter

Droidnytt sitt mål er å holde deg oppdatert på det siste innenfor Android, skrevet kun av ekte entusiaster, siden vi ikke får betalt for det. Men det gjør dessverre at vi må ha vanlige heltidsjobber som tar masse av vår tid.  I den siste tiden har den virkelig gjort det, sammen med at flere av våre dyktige skribenter har måtte forsvunnet, så Droidnytt har lidd kraftig med nedgang i artikkeltempo.

Vi trenger deg!

Dette er virkelig noe vi ser på som trist, for vi vil holde vår fantastiske side oppe, og det med kvalitet. Derfor trenger vi virkelig akkurat deg til å være med å skrive for oss. Vi ser på det som et viktig tiltak å få flere til vårt team, så vi kan både få tempoet med artikler opp igjen og ikke minst få flere Androide hjerner på laget.

 

Høres dette ut som noe for deg og du vil kanskje teste ut å være skribent?

Test en app av et eller annet slag. Det trenger ikke være aktuelt, men det kan lønne seg for da kan det hende vi vil bruke den på siden vår hvis vi synes den er bra nok. Ta gjerne en tur innom noen av våre artikler for tips.
Send den så inn på enten vår SKRIV FOR OSS side eller på mail til adressen: [email protected]

Håper på å høre fra deg

Om Niklas Nygaard

Er en 27 år gammel gadgets og "duppeditt"-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig. Jobber til daglig kanskje langt i fra mye bruk av gadgets og "duppeditter" i yrket som tømrer, men greier alltid å få slengt inn litt tid med min Sony Ericsson Xperia Neo som er min siste i en rekke av mange Sony Ericssoner opp igjennnom historien.
  • Droidnytt

    Vi er alltid interessert Simen så bare å sende en mail til niklas at droidnytt.no . Med din artikkel.

Til Toppen