Breaking News

Om oss

Droidnytt leverer Android-nyheter, guider og tester. Siden er drevet av entusiaster.

Vi er stadig på jakt etter nye kontakter og nye bekjentskaper. Føler du at du har noe å bidra med til Droidnytt finnes det gode muligheter til å skrive for oss. Send oss gjerne en e-post med hvilke områder innenfor Android du føler deg mest interessert i. Vi er også interessert av leserinnlegg hvis du føler at du har noe viktig å si fra om men ikke ønsker å skrive for oss så ofte.

Kontakt oss enten via linken «Tips oss» øverst på siden, eller ved å sende mail til en av skribentene under.

Simen Dæhlin

Systemutvikler
twitterEmail
 linkedingoogle

Simen jobber til daglig i Telekiosken, og er stordriver av Android. Han er vår systemutvikler og er mannen bak kulissene på siden vår. Simen sin erfaring fra Android har et stort spenn. Simen har en rekke telefoner i lomma,

Simen sin erfaring med Android startet med en Samsung spica, og etter det så var han hekta, han har alltid en løsning når det kommer til Android. Og som vi sier i Droidnytt, we just bow to root!
Simen er vel den personen i gruppa her som ikke kan leve uten root på telefonen. Han er grunderen av Nordroids som nå er under vårt navn.

 • HTC One (m7)
 • Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500)
 • Samsung Galaxy SIII (i9305)

Niklas Nygaard

Skribent
twitterEmail
 linkedingoogle

Er en 27 år gammel gadgets og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig. Jobber til daglig kanskje langt i fra mye bruk av gadgets og «duppeditter» i yrket som tømrer, men greier alltid å få slengt inn litt tid med min Sony Xperia Acro S som er min siste i en rekke av mange Sony Ericssoner opp igjennnom historien.

 • Sony Xperia Acro S
 • Samsung Galaxy Tab 2 7″

 

 

Oskar Gårdsrud Paulsrud

Redaktør og presseansvarlig
twitterEmail
linkedingoogle

Oskar er Freelancer men har også vært i droidnytt siden 2011. Han skriver de fleste anmeldelser og har reist til Barcelona og Mobile World Congress hvert år siden 2012.
Oskar startet sitt Android-liv med en Android Dev Phone 1, bedre kjent som HTC Dream/T-Mobile G1. Etter det har han gått igjenom en del telefoner. Oskar skriver også fast for Studentavisen Inside.

Oskar liker Googles Nexus-enheter best, og vil helst ha ren Android på så mange telefoner som mulig!

 • Samsung Galaxy S6 Flat
 • Sony Xperia Tab 10

Marius Oksfjellelv

Community Manager
twitterEmail
 linkedingoogle

Er vel som resten av gjengen en tekno-entusiast. Elsker datamaskiner både hardware og sotfware messig. Bruker mye tiden til å stirre på PC-skjermen eller på sitt elskede Android håndsett.
Ser vi på Android, har han kjørt vårt elskverdige OS på en del enheter som ikke støtter det opprinnelig, som f.eks Touch Diamond, TyTN II, Xperia X1, Touch HD. Hans første ekte android telefon var en HTC Hero, den ble Rootet og flashet på dagen!

 • HTC Desire HD
 • Galaxy Tab 2 7.0″
 • Galaxy S4
 • Galaxy S5