Breaking News
wordfeud

Hvordan spille Wordfeud

Vi har tidligere anmeldt Wordfeud og ettersom det med regler og hvordan spille Wordfeud er noe som folk søker etter og får folk til å havne på siden vår, har jeg summert opp spilleregler her:

Spilleregler er likt Scrabble

Wordfeud er et Scrabble-lignende multiplayer spill for både iPhone og Android. Du kan lage ord vannrett og horisontalt. Om du krysser over gamle ord må disse matche. Du kan spille opptil 30 spill samtidig, søke opp venner etter brukernavn og e-postadresser.

Brettets størrelser er på 15×15 ruter og som i Scrabble kan du bruke DL (dobbelt poeng for bokstav), TL (tredobbelt poeng for bokstav), DW (dobbelt ordpoeng) og TW (tredobbelt ordpoeng). Du har til enhver tid åtte bokstaver tilgjengelig og spiller helt til alle brikkene er brukt opp.

Bruk varsler

Du kan sette opp varsler, slik at du kan spille et spill mot en venn og hver gang det er din tur får du et varsel på telefonen/nettbrettet.

Jeg spiller selv Wordfeud både på telefon og nettbrett og det funker kjempebra i begge størrelser. For å veksle mellom en brett-oversikt og forstørret felt, dobbelt-tapper du på brettet. Legg merke til at språket er satt som standard til US English og du kan raskt ende opp med å starte et spill med engelsk språk, om du ikke bevist velger Norsk.

Har du noen Wordfeud tips eller har du lyst å dele ditt spillenavn med andre her på siden, er du velkommen til å kommentere. 

Om Ørjan H Vøllestad

Ørjan har en Samsung Galaxy Spica med CM7.2 og en Amazon Kindle Fire med CM9.0. Har jobbet som programvaretester og i mediehus med papir/nett/tv. Jobber for tiden med et Oracle-basert personalsystem som heter HCM.

Check Also

droidnyttforside

6 apper til reiseklare andrioidbrukere

For mange nærmer det seg vinterferie, og utover våren er det både påskeferien og fridagene i mai å se frem mot. Mange nordmenn vil da gripe sjansen og legge ut på reiseeventyr. Vi gir deg appene som dekker behovene fra reisens begynnelse til slutt.