Smågodt
4 millioner dollar fra Samsung

4 millioner dollar fra Samsung

I et forsøk på å få flere innovative apper til deres Android produkter, så arrangerer nå Samsung en konkurranse for utviklere. Dette gjelder for enhetene innenfor Galaxy Tab og ikke minst Galaxy Note. På det sistnevnte så er de spesielt ute etter nye og kreative måte å bruke tilbehøret S Pen.

Samsung deler totalt ut 4.08 millioner dollar, fordelt på 80 vinnere innenfor spesielle kategorier. «Beste bruk av S Pen» eller «beste spill» for å nevne noen eksempler. Men pengepremien er kanskje ikke den som vil lokke mest, selv om den er betydelig. For vinnerne vil også bli godt markedsført av Samsungs store PR-maskineri.

Noe for deg?

Hvis dette er noe som kanskje treffer deg godt og premien trigger dine sanser, da må du kjapt gå inn på Samsung Smart App Challenge sine offisielle sider.

 

Kilder: Samsung via Android Central

Om Niklas Nygaard

Er en 27 år gammel gadgets og "duppeditt"-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig. Jobber til daglig kanskje langt i fra mye bruk av gadgets og "duppeditter" i yrket som tømrer, men greier alltid å få slengt inn litt tid med min Sony Ericsson Xperia Neo som er min siste i en rekke av mange Sony Ericssoner opp igjennnom historien.
Til Toppen