Android 15 Beta 1.2 lansert ut av det blå med viktige rettelser

Android 15 Beta 1.2 lansert ut av det blå med viktige rettelser

Google har utviklet Android 15 i flere måneder og lanserte de første utviklerversjonene allerede i februar 2024. Den nye versjonen ble gjort offentlig for nøyaktig to uker siden med utgivelsen av Android 15 Beta 1, og Google var raskt ute med en oppfølgingsversjon, Beta 1.1, tidligere denne uken.

Selskapet er allerede i gang med enda en utgivelse i dag, rettet mot å løse noen alvorlige problemer.

Hva endres?

Android 15 Beta 1.2 er lansert med rettelser for problemer som appkrasj, batteritømming, defekte gesturer og flimrende skjerm. Oppdateringen tar for seg alvorlige feil, lover bedre ytelse, og er tilgjengelig for Pixel 6 eller nyere enheter som er registrert i betaprogrammet. Sjekk den nye versjonen i Innstillinger eller last den ned manuelt om nødvendig; Google fortsetter å forbedre stabiliteten til Android 15.

Annonseringen på Reddit viser at Google har begynt utrullingen av OTA for det de kaller en oppdateringspakke. Utgivelsesnotatene reflekterer dette, uten å nevne ny funksjonalitet, men lister opp en rekke rettelser for noen betydelige feil. De som har opplevd problemer med apper som krasjer eller ikke reagerer, overdreven batteritømming, et ødelagt tilbake-gest, og skjermflimmer vil finne denne oppdateringen spesielt velkommen.

Oppdateringen er i gang

Den nye versjonen har byggnummer AP31.240322.027, og bruker de samme sikkerhetsoppdateringene fra april 2024 som de to første betaversjonene. Personer som er registrert i betaprogrammet med en Pixel 6 eller nyere mottar allerede OTA for denne byggen. Den er på under 15 MB for de fleste enheter.

For å sjekke om den nye versjonen er tilgjengelig for deg, gjør du følgende:

  • Gå til Innstillinger → System → Programvareoppdatering → Systemoppdatering og trykk på «Sjekk for oppdateringer»-knappen.

Du kan måtte trykke på knappen flere ganger for å starte nedlastingen. Om det ikke virker, er det alltid den manuelle metoden for å blinke fabrikkbildene eller sidelaste OTA-filen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *