Android-apper for sanntids kryptovaluta nyheter

Android-apper for sanntids kryptovaluta nyheter

Hvis du er interessert i kryptovaluta og ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, prisendringer og trender, kan du vurdere å bruke Android-apper laget spesielt for dette formålet. Ved å bruke disse utmerkede Android-appene for 2024 for krypton nyheter og varsler, kan du holde deg informert og i forkant av markedet.

Forøvrig anbefaler vi at du holder deg oppdatert på krypto valuta hos Tibemag.no

1. Crypto.com:

En av de ledende kryptovalutaplattformene er Crypto.com, som tilbyr en rekke tjenester som kjøp, salg, handel, staking, utlån og opptjening av kryptovaluta. Den tilbyr også en kryptobørs, lommebok og debetkort. Varsler, analyser og nyheter er også tilgjengelige.

2. CoinMarketCap:

Den mest kjente og pålitelige kilden til statistikk og informasjon om kryptovalutaindustrien er CoinMarketCap. Den gir informasjon om over 11 000 kryptovalutaer, inkludert markedsverdi, priser, volumer og andre detaljer. I tillegg tilbyr den rangeringer, nyheter, kommentarer og undervisningsmateriell. Dessuten kan man lage overvåkningslister, porteføljer og varsler.

3. Delta:

Delta er et populært og effektivt verktøy for å håndtere og spore kryptovalutaporteføljer. Du kan bruke det til å beregne dine gevinster og tap, spore over 10 000 kryptovalutaer og se sanntidsdiagrammer og priser. I tillegg er nyheter, forskning og varsler tilgjengelig, og porteføljen din kan synkroniseres med andre lommebøker og børser.

4. CoinGecko:

CoinGecko er en annen omfattende og pålitelig kilde til informasjon om kryptovalutamarkedet. Priser, volumer, markedsverdier og annen informasjon om mer enn 11 000 kryptovalutaer er tilgjengelige. I tillegg tilbyr den rangeringer, brukeranmeldelser, analyser og nyheter. Du kan også lage varsler, overvåkningslister og porteføljer.

5. CoinTelegraph:

CoinTelegraph dekker et bredt spekter av kryptovalutaer, blockchain-initiativer og hendelser, og er en annen topp kilde til kryptovalutanyheter. Eksklusive artikler, meningsinnlegg og intervjuer med bransjeeksperter er alle fremtredende. Tilgang til prisforskning, handelssignaler og markedsdata er også tilgjengelig.

6. Blockfolio:

Blockfolio er et annet populært og kraftig program for å håndtere og spore kryptovalutaporteføljer. Du kan bruke det til å beregne dine gevinster og tap, spore over 10 000 kryptovalutaer og se sanntidsdiagrammer og priser. I tillegg er nyheter, forskning og varsler tilgjengelig, og porteføljen din kan synkroniseres med andre lommebøker og børser.

7. CoinDesk:

En av de mest kjente og pålitelige kildene til nyheter og informasjon om kryptovalutaer er CoinDesk. Den dekker mange forskjellige emner, inkludert industriutvikling, markeds trender, lovgivning, innovasjon og mer. Dyptgående analyser, studier, podcaster og videoer er også tilgjengelige. Du kan få tilgang til sanntidsdiagrammer og statistikk, tilpasse nyhetsstrømmen din og sette opp prisvarsler.

8. eToro:

eToro er en fleraktivitetsplattform som tillater handel med CFD-er i tillegg til aksje- og kryptovalutainvesteringer. I tillegg regnes selskapet som en av lederne i bransjen for kryptovalutahandel, med mer enn 20 millioner gjennomførte handler så langt. De tilbyr det bredeste utvalget av kryptovalutaer, fra de mest kjente som Bitcoin eller Ripple til de minst kjente som Cardano, NEO eller Stellar.

9. Crypto App:

Crypto App er en alt-i-ett-app for kryptovalutanyheter, priser og porteføljesporing. Den lar deg se sanntidsdiagrammer og indikatorer, spore mer enn 10 000 kryptovalutaer og sette opp tilpassede varsler. I tillegg kan du se filmer, lytte til podcaster og lese de nyeste nyhetene.

10. Crypto News:

En enkel og brukervennlig app, Crypto News samler nyheter om kryptovalutaer fra en rekke kilder. Nyhetene kan filtreres etter kategorier som ICOer, Altcoins, Bitcoin, Ethereum og mer. I tillegg kan du lese anmeldelser, se trender og sette opp prisvarsler.

Det finnes mange flere Android-apper du kan utforske og prøve, men disse er noen av de beste for 2024 når det gjelder nyheter og varsler om kryptovaluta. Husk å være forsiktig, da enkelte kryptovalutaer kan være svindel eller ha ekstra kostnader eller krav. Derfor bør du alltid gjøre din egen forskning og analyse før du bruker noe kryptovalutaprogram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *