Annet
Åpen Artikkel
Her er Norges håp i London
0

Her er Norges håp i London

av Niklas Nygaard13/12/2012

Dag 2 av Angry Birds All Star Final event er i gang og denne dagen kommer til å bli en prøve på både Londons geografi og ikke minst Angry Birds.

Skattejakt

I dag skal det gåes igjennom en del poster i en slags skattejakt gjennom Londons gater. Turistattraksjonene kommer til å stå i kø, men deltagerne farter rundt for å gjøre forskjellige oppgaver og ikke minst spille en runde med Angry Birds på en Samsung Smart TV.
Alt i alt så er det deltagere fra 19 forskjellige land, som har vunnet sin plass ved å spille Angry Birds i sitt nærområde.

Norges håp

Men hvem er det vi i vår stolte idrettsnasjon skal sette vår lit til i denne store internasjonale konkurransen? Her får du en kjapp presentasjon.

Navn: Olav Bergestad Hagebø
Alder: 20
Sted: Indre Arna
Angry Birds erfaring: Lite

 

 

 

 

 

 

 

Navn: Bjørn Pirmin Pedersen
Alder: 22
Sted: Stavanger
Angry Birds erfaring: Ingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enten så er de veldig store naturtalent, eller så har de hatt flaks. Uansett så kommer de nok til å gjøre alt for å ta vare på Norges ære. Men kanskje aller mest så gjør de nok alt de kan for å ha det moro og det er jeg sikker på at de greier.

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar