Annet
Åpen Artikkel
Huawei viser fram verdens raskeste smart-telefon…igjen
0

Huawei viser fram verdens raskeste smart-telefon…igjen

av Niklas Nygaard24/02/2013

[Droidnytt.no/Barcelona]

….men er den egentlig det?

Huawei tar steget opp

Huawei har lenge kjempet seg vei inn i mobil-markedet ved å skape et navn basert på at de skal selge rimelige, men samtidig brukbare telefoner. Og i bunn og grunn er de på vei til å lykkes med det også for navnet, som ikke alle vet helt hvordan man skal uttale, er på vei til å være på alles lepper. Og etter Mobile Wold Congress som foregår i disse dager i Barcelona, så vil Huawei også gjøre sin entre som en het aktør blant  toppmodellene. Det også samtidig som de feirer sitt 10 års jubileum.
For på pressekonferansen som var ferdig for kun noen timer siden, avslørte Huawei sin nye markedsstrategi hvor de nå skal gå fra Low-End enheter til High-End. Noe som selvfølgelig krever at de også kan leve opp til de standardene som markedslederne kan tilby.

Et nytt flaggskip

På pressekonferansen fikk Huawei presentert fram, ved hjelp av store ord og overveldende film-snutter, mobilen som vil være deres «gamechanger» i det mobile markedet. Med fraser som «dear to dream» og «make it possible» ble Ascend P2 lansert. En 8,4 mm «tjukk» kraftplugg med et batteri på 2420 mAh og med ny batteribesparende teknologi så lover de at den skal holde ut lenge enn de fleste andre. Samtidig som at ladetiden skal også kortes ned med opptil 25 %. Skjermstørrelsen er på 4,7 tommer og har noe som de har valgt å kalle for Magic Touch, noe som gjør at på kalde dager kan lett brukes med vanter på.

Raskest…igjen

I år som i fjor, så kommer Huawei med lovnaden om at de skal inneha den raskeste mobilen på markedet. På papiret så har de nok helt rett også. For Ascend P2 er den første og foreløbig den eneste smarttelefonen som har fullverdig 4G, eller LTE CAT4 som det heter. Men spørsmålet er da egentlig om den vil være noe særlig raskere i Norge hvor 4G nettet på langt nær er bygget ut til sitt fulle potensiale.

«Bassengdesign»

Selve designet på telefonen er ikke inspirert av naturen som kanskje mange andre mobilprodusenter sverger til, men derimot så har de sett på de eksotiske bassengene, populært kalt «Infinity Pools» Altså der hvor vannet ligger jevnt med overflaten og strømmer ut på den ene enden, som gir det en effekt av å være «uendelig» Tanken må sies å være god for det gir telefonen et enkelt, strømlinjeformet uttrykk som tiltaler de fleste. Du vil også kunne kjøpe den i svart eller hvit.

Huawei Ascend P2 ble lovet å være ute i butikkene globalt i 2. kvartal, til ca 399 euro. (ca 2900 NOK) Hvorvidt den prisen vil ligge så lavt i Norge gjenstår å se.

 


[toggle_box title=»Telefonens spesifikasjoner» width=»Width of toggle box»]LCD 4,7 tommer IPS HD display
8,4 mm «tjukk»
13 Mpx kamera med mulighet for å filme i full HD kvalitet og 2xzoom i HiRes
batteri: 2420 mAh
NFC
Infinity Edge Display
LTE CAT4
Total Isotronic Sensitivity

/toggle_box]

[toggle_box title=»Pressemelding fra Huawei» width=»Width of toggle box»][/toggle_box]

 

 

 

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard
Er en 30 år gammel tech og "duppeditt"-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.
Kommentarer

Skriv kommentar