Annet
Åpen Artikkel
Optimus L-serien
0

Optimus L-serien

av Oddvar Tengesdal25/02/2013

[PRESSEMELDING] LG fortsetter å videreutvikle selskapets populære smartphones-utvalg, og intro-duserer under Mobile World Congress oppfølgeren til den populære Optimus L-serien. LG Optimus L Series II er utviklet med utgangspunkt i de tidligere modell-lene, som solgte mer enn ti millioner eksemplarer på verdensbasis i løpet av de ti første salgsmånedene. De nye Optimus L Series II-modellene har et rent design og leveres med en rekke nye funksjoner.

Den smakfulle utformingen av den første L-serien er tatt et skritt videre med Optimus L Series II – en fleksibel formfaktor, laserskåret disposisjon, glinsende bakside og smart LED-belysning rundt hjem-knappen. Innledningsvis lanseres de tre modellene LG Op-timus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II i Optimus L-Series II.

– LG har sterke tradisjoner innen industridesign og det beviser vi enda en gang med Op-timus L Series II. Gjennom å bygge på L-seriens sofistikerte design og innføre ytter-ligere premium-funksjoner, forventer vi at oppfølgeren blir like populær, sier Christop-her Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications i LG Electronics.

Brukeren er alltid i fokus

Brukeropplevelsen er høyeste prioritet for LG og dette gjelder også Optimus L Series II. L Series II gir et utvidet sett av brukervennlige funksjoner som er unike for smarttelefo-ner fra LG. Eksempel på disse funksjonene er QuickMemo, Quickbutton og Safety Care. Med Quick Memo kan brukerne enkelt lage skjermbilder og dele håndskrevne notater, mens Quickbutton gjør det mulig å tilpasse en knapp som snarvei for valgfrie apper som kamera, nettleser, musikkspiller eller Quick Memo. Safety Care gir tre alter-nativer – Emergency Call Forwarding, Phone Non-Usage Notice og My Loaction Notice – som kan konfigureres til å kontakte en ønsket kontaktperson i en nødsituasjon. I tillegg er modellene i den nye serien blant annet utstyrt med en høyoppløselig IPS skjerm og et batteri med ekstra stor kapasitet.

Pris og tilgjengelighet

L7II Optimus, Optimus L5II og Optimus L3II forventes å være tilgjengelig i Norge i løpet av andre kvartal 2013 i fargene hvit og svart. Priser vil bli annonsert nærmere lan-seringstidspunktet.

 

Optimus L7II spesifikasjoner:

 Chipset: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)

 Minne: 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD

 Bildeskjerm: 4.3” WVGA IPS

 Kamera: Bakre 8.0MP med LED-blits / fremre VGA

 OS: Android 4.1 Jelly Bean

 Batteri: 2,160mAh

 Dimensjon: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm

 

Optimus L5II spesifikasjoner:

 Chipset: 1GHz (Media Tek MT6575M)

 Minne: 4GB eMMC / 512MB RAM / Micro SD

 Bildeskjerm: 4”WVGA IPS

 Kamera: Bakre 5.0MP med LED-blits

 OS: Android 4.1 Jelly Bean

 Batteri: 1,700 mAh

 Dimensjon: 117,5 x 62,2 x 9,2 mm

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oddvar Tengesdal

Oddvar er utdannet innenfor IT, og driver idag sitt eget konsulentselskap.
Han har jobber blant annet med drift, sikkerhet, og websider.
Oddvar er veldig interessert i sikkerhet også innenfor Android.

Kommentarer

Skriv kommentar