Annet
Åpen Artikkel
Sony annonserer Xperia S
1

Sony annonserer Xperia S

av Theodor Hellesvik10/01/2012

Den telefonen som ble ryktet som Sony Ericsson Nozomi har nå fått et det offisielle navnet Sony Xperia S. Den amerikanske operatøren AT&T lanserte nettopp Xperia Ion i sammenheng med deres store LTE-annonsering. Forskjellen mellom Xperia S og Ion er ikke stor, de største forskjellene er designet og at Xperia S ikke kommer med LTE.

De andre spesifikasjonene er akkurat som ryktene sa, en 720p skjerm på et 4.3-tommers chassi drevet av 1,5GHz dobbelt-kjerne prosessor. I likhet med Ion har den et 12 megapiksel Exmor-R kamera. Xperia S blir levert med Android 2.3 (Gingerbread) men skal bli oppdatert til Ice Cream Sandwich senere i år. Andre funksjoner er NFC, panorama-bilder og PlayStation-sertifisering. Som bildet over viser kommer den både i svart og hvit.

Ifølge Sony vil Xperia S være i butikkhyllene i mars, på global basis.

Kilde: The Verge

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Theodor Hellesvik

Jeg går førsteåret på videregående (studiespes.). Har en Samsung Galaxy S II og digger Android. Bor for tiden i Tromsø men har tenkt meg på utveksling til USA i 2012/13-skoleåret. Om du vil vite mer kan du enten spørre meg på facebook eller evt. følge meg på twitter der jeg er ganske aktiv.

Kommentarer

Skriv kommentar