Annet
Åpen Artikkel
Sony Lanserer 2 nye telefoner i NXT serien
1

Sony Lanserer 2 nye telefoner i NXT serien

av Oskar G. Paulsrud27/02/2012
[Droidnytt/Barcelona] Sony startet pressekonferanse sin, søndag, med å si at selv om dette er den første pressekonferansen for selskapet vil de fortsette å inspirere kunder og åpne ett nytt kapittel i Sonys historie.
Tittelen på dette kapittele vil nok være One Sony ettersom de nå slenger ut Sony Entertainment Network til alle enhetene sony lager, dette innebærer musikk- og videostreaming igjennom Music Unlimited og Video Unlimited, og for alle playstatipn sertifiserte produkter en haug av playstationspill.
Det første Sony presenterte var telefonen Xperia Ion, som ble lansert under en Sony Ericsson konferanse på CES. denne skal nå bli tilgjenglig utenfor USA, noe mer fikk vi ikke vite

NXT-Series

NXT-Series er den neste generasjonen smarttelefoner fra Sony Mobile, og består av Xperia P, Xperia S, og Xperia U. Xperia S ble lansert på CES i januar, og nå kommer altså de to brødrene P og U.

Xperia P

Xperia P er laget av aluminium, dette gjør at batteriet ikke kan byttes ut. Hovedfokuset til Sony på denne telefonen var skjermen som kjører en ny skjermteknologi som Sony har valgt å kalle  «WhiteMagic display» denne skjermen tar opp kampen mot LG Mobile om hvem som har best lyssterk skjerm, og ifølge Sony har de testet telefonen sammen med andre på en gruppe kunder og 9/10 av kundene sa at MagicDisplay var best. Sony sier også at skjermen vil være veldig snill mot batteriet, noe som er godt å høre ettersom skjermer er de mest batterispisende teknologiene i dagens telefoner.
Telefonen har også fått en SmartDock som gjør at når du kobler den til TV’n får du ett fullt mediasenter, du kan også koble den til litt mindre skjermer, og tastatur og mus, å få en PC ut av den. Har får den 1gHz tokjerners prosessoren som Sony har utstyrt telefonen med, et godt bruksommråde
Xperia P støtter også NFC.
Telefonen kommer ut i andre kvartal av 2012

Xperia U

Xperia U er den litt mer lekene telefonen i NXT serien, denne har også en 1GHz tokjerners prosessor. Og har, som alle NXT-Series telefonene gjennomsiktige knapper. Under disse knappene er det ett deksel som kan skiftes til alle forskjellige farger som Sony Mobile skal selge, det er også et LED lys i det gjenomsiktige elementet som endrer seg ettersom hviket tema du har på telefonen, har du lilla tema, får du lilla lys etc. Dette lyset endrer også farge etter bilder du ser på eller musikk du hører på. Sony har også stappa inn ekstra lydtekonologi som skal gi en vitruell sterolyd. De har desverre ikke putta inn en NFC brikke i denne telefonen
Telefonen kommer i andre kvartal av 2012.
Pressekonferansen ble avsluttet med en annonsering at Sony skulle pushe ut sin største reklamekampanje noen sinne på disse telefonene, som skal inspirere kundene.
0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar