Annet
Åpen Artikkel
Android for festen – en miniguide
4

Android for festen – en miniguide

av Niklas Nygaard01/05/2012

Etter å ha laget gourmet-middag ved å bruke en av appene vårt forrige innlegg, Android for matlageren så må man jo også ha god drikke ved siden av. Og er man Android-besatt som oss her i Droidnytt så er den rette måten å gjøre det å få Kegdroid til å lage den.

Kegdroid…

…er en øl-tappekran laget av Paul Carff, en Google ansatt, som er formet som vår kjære maskot Androiden. Og det er selvfølgelig ingen manuell tappe-måte på denne kranen. Her styres alt via egen app som er installert i en Motorola Xoom Tablet, som du kan se er montert på fronten mellom de to tappe-kranene. Paul har også gjort sånn at for å bruke den, så må man logge seg inn ved å bruke en NFC-brikke.

Her ser du Paul Carffs egen presentasjon av denne øltappingen for mobilkjennere.

La oss virkelig håpe dette blir en duppeditt som man kan få kjøpt i framtiden til den framtidige, Androide baren. Hva blir det neste kan man jo bare fantasere om. Vin-kjølere, limekutter, Android nettbrett som kasse-apparat, etc..etc.. Som erfaren bartender så er jo dette den ultimate fusjonen.

Gjør festen bedre med Android

Dessverre så er ikke Kegdroid mulig å få tak i for oss «vanlige»  (ennå), men det finnes fortsatt flere måter å bruke Android til å kjøre festen til et helt nytt nivå.

Mixology™ Drink Recipes Mixology Drink Recipes kan undertegnede anbefale på det sterkeste som den beste appen for både den erfarne og hobby-bartenderne.

  • Les anmeldelsen vår av Mixology her

Med drøye 8000 drinkoppskrifter innabords, så skulle man ha dekket behovet for de fleste, både alkohol-holdige drikker og ikke.

En av de beste muligheten i denne appen er å kunne lage en liste av drikken man har i barskapet hjemme, inkludert blandevann, så vil Mixolgy finne alle mulige drinker man kan lage med det du har tilgjengelig. Man kan også hvis man vil la appen finne en tilfeldig valgt drink ved å bare riste litt på telefonen.

Mixology Drink Recipes lar deg også lære om alle forskjellige termer innenfor baren og også alt om hva de forskjellige sprittypene inneholder og også hvor de kommer fra. To tommeler opp for denne appen.Drikkeleker

Trenger du litt underholdning under festen, så er drikkeleker alltid en slager. Og selvfølgelig finnes det en app for det også.

Ultimate Drinking Games

  • Ultimate Drinking Games
    kan fikse biffen for å få opp stemningen bland fest-deltakerne.

 

Med denne appen har du over 175 drikkeleker til disposisjon med underkategorier som blant annet kort, terninger, vokal og tv/film.Øl on-the-go

Det finnes også en app for deg som kanskje sitter på jobb eller er ute og kjører, og føler det hadde passet veldig godt med en øl. Som den ansvarlige Android-brukeren som du er, så nyter man selvfølgelig ikke en virkelig øl i den settingen der. Da har man et godt alternativ via Google Play.
 iBeer er appen for den øltørste mobilbrukeren hvor du alltid vil ha et fullt glass med øl tilgjengelig. Kjør appen i gang og glasset fylles opp med den fantastiske lyden av skvulpende drikke. Så er det bare å putte mobilen mot munnen og se ølet forsvinner ned i gapet, avsluttet med en skikkelig øl-rap.
Og ved kun å trykke på en knapp, og vips så er glasset like fullt igjen klar for å helles nedpå. Her unngår man å bli mett, kvalm og ikke minst fyllesyk dagen derpå. Og det kan nytes overalt.

 

Tips oss

Har du funnet apper som har gjort festen din bedre, så kom gjerne med tips til oss i kommentarfeltet under her.

Og husk å drikke med måte… og Android

Husk det er 18 års grense i Norge på alkohol(20 på sprit), har du problemer ta kontakt med RUStelefonen her

Kilde: Paul Carff , Google Play

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

4 Kommentarer

Skriv kommentar