Annet
Åpen Artikkel
Hvordan bruke Pinterest på Android
1

Hvordan bruke Pinterest på Android

av Ørjan H Vøllestad17/02/2012

Er du Pinterest fan og har bruker der, men skuffet over at det ennå ikke finnes noen egen app? Fortvil ikke.

Hva er Pinterest?

Pinterest er en noenlunde ny hype, men ikke riktig så nytt. Se SofaPrat prate om tjenesten her.

For en måned siden publiserte vi en lenke til Pinterest bloggen hvor det forklares hvorfor det ikke er kommet en Android app ennå. Kort fortalt sier de følgende:

[quote]

We believe that mobile is extremely important, and mobile users should have a world-class Pinterest experience. Our goal is to make Pinterest available to anyone, anywhere they go. In support of this, we released a big update to our iPhone app last month, but lack of bandwidth on our end has left Android and other smartphone users in the dark.

[/quote]

Her er to en raskt guide på hvordan du likevel kan bruke Pinterest fra en Android-enhet.

Pin et bilde til Pinterest

Det finnes en app på Android Market som heter «Photo to Pinterest» og gjør det mulig å sende hvilket som helst bilde til Pinterest kontoen din. Når ser på bilder på telefonen/nettbrettet ditt, velger du å dele bildet og Photo to Pinterest vil dukke opp som et alternativ du kan dele til. Velger du denne vil du måtte logge på og deretter pinne bildet dit du vil med den teksten du vil.

Som utvikeleren bak appen sier det: «As a huge fan of Pinterest, I was a little disappointed to find a lack of Pinterest apps for Android. Hopefully this will fill the void until Pinterest finally releases an official app.»

Sjekk oppdateringer på Pinterest

For å se oppdatering på Pinterest har du kanskje vært tvunget til å gå på nettsiden i en vanlig nettleser på pc-en din, men Pinterest har en mobil variant av nettsiden deres som er i imponerende HTML5. Dette er godt nytt og på Android er det raskt å lage enten en snarvei på skrivebordet som peker direkte til m.pinterest.com eller ved å bruke en applikasjon som baker inn den samme adressen og forkler seg som en app. Dette er det appen Better Pinterest har gjort.

De har fokusert på Pinterest siden, skrelt vekk alt som ikke trengs i en nettleser og gjort den fullskjerm for å vise mest mulig av Pinnede (ja, dårlig uttrykk) ting på en gang.

Ingen av disse er offisielle Pinterest applikasjoner.

Er du Pinterest bruker kan du dele invites med andre androids her hvis du vil.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar