Annet
Åpen Artikkel
Tips: Finn veien hjem med ett klikk
0

Tips: Finn veien hjem med ett klikk

av Ørjan H Vøllestad22/07/2011

Android har mange muligheter, det er det ingen tvil om. Vi har skrevet flere guider og tips her på droidnytt.no, blant annet Guide: Lag ditt eget MMS-arkiv i Gmail og Tips: Hvordan slå av kamera-klikk lyden. Her kommer et annet tips som du muligens allerede kjenner til.

Lag en snarvei til et punkt på kartet

Trykk og hold inne på hjemmeskjermen og velg Snarvei på dialogboksen som dukker opp. Bla deretter helt ned til Veibeskrivelser og Navigasjon. Skriv inn en adresse, min egen i dette tilfellet, velg hvilket transportmiddel du skal bruke og gi snarveien et navn og et ikon. Trykk på Lagre og vips har du en trygghet neste gang du har rota deg bort ute på byen eller ved en tilfeldighet havnet et sted du ikke kjenner igjen og ønsker å finne raskeste veien hjem.

Selvsagt er dette litt unyttig, i alle fall å finne veien hjem. Det er noe de fleste klarer helt fint uten hjelp av en Android enhet, men du kan sette inn en hvilken som helst adresse. Gjennom samme snarvei-meny kan du sette opp andre snarveier for hjemmeskjermen. For eksempel en snarvei for å ringe en person, åpne en Gmail etikett, starte en musikk-spilleliste eller andre ting.

Kilde: lifehacker.com

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar