Populæritet
Populæritet
Annonse
Konkuranse
Nyeste
 
Les mer
08/07/2013

Bakgrunnskunstnere søkes!

Vi ser etter noen som er kreative, og som er glad i og lage bakgrunner eller annen type digital kunst. Til vår nye lansering, trenger vi noen bakgrunner som kan prege var side, og vi her ser vi utifra vårt nettsammfunn for hjelp.

Med relaseringen av Drodnytt.no vil også det komme hyppigere artikler. Så din bakgrunn vil bli sett!

Vi ønsker å ha bakgrunner som dekker hvert av våre undertemaer på siden , Telefon, Applikasjoner, Spill, Tablet og Root & Custom. noen krav vi har er at det er en lys og en mørk versjon, og gjerne ta med Android-roboten eller droidnytt D-en (Last ned Droidnyttlogoen her. (BY-NC-LISENS))

Bruk kreativiteten din, du trenger ikke [...]

149
 
Les mer
24/08/2012

Og vinneren er…..

Den heldige vinneren av en Samsung Glalaxy SIII var blandt de 1520 deltakerene i Droidnytts sommer-konkuranse Desverre hadde ikke alle riktig svar. 82% av dere viste at Samsnug første mobiltelefon ble sluppet i 1988/89, her var det flere som kontaktet oss på starten av konkuransen fordi samsung sine kilder er forskjellige. Bare 52% av dere svarte riktig på hvem som grunnla Droidnytt, denne prosenten hadde vært høyere hvis ikke det hadde blitt spredt på en nettside at «riktig svar» var Oskar Gårdsrud Paulsrud og Ørjan Hoyd Vøllestad, noe som ikke var riktig. Lasse Sætre og Jarl Falkenborn grunnla Droidnytt, det kan dere se, ved å ikke mer enn scrolle ned denne [...]

131
Annonse
 
Les mer
02/08/2012

Vinn en Galaxy SIII

Droidnytt gir tilbake til leserene etter over 2 år med artikkelskribling.
487
Siste tester
 
Den perfekte telefon? Test: Samsung Galaxy S8 plus
 
Ikke bare en tannbørste!
 
Er dette perfeksjon Samsung?, Test: Samsung Galaxy S7 Edge
 
Kanskje den beste telefonen på markedet, Test: Samsung Galaxy S6 Edge+