Annet
Åpen Artikkel
Og vinneren er…..
2

Og vinneren er…..

av Oskar G. Paulsrud24/08/2012

Den heldige vinneren av en Samsung Glalaxy SIII var blandt de 1520 deltakerene i Droidnytts sommer-konkuranse Desverre hadde ikke alle riktig svar. 82% av dere viste at Samsnug første mobiltelefon ble sluppet i 1988/89, her var det flere som kontaktet oss på starten av konkuransen fordi samsung sine kilder er forskjellige. Bare 52% av dere svarte riktig på hvem som grunnla Droidnytt, denne prosenten hadde vært høyere hvis ikke det hadde blitt spredt på en nettside at «riktig svar» var Oskar Gårdsrud Paulsrud og Ørjan Hoyd Vøllestad, noe som ikke var riktig. Lasse Sætre og Jarl Falkenborn grunnla Droidnytt, det kan dere se, ved å ikke mer enn scrolle ned denne siden til bunn der er alle involverte i Droidnytt plassert.
Så kom det til hvor mange kjærner SIII har, dette var ikke vanskelig for dere, hele 98% av dere viste at Samsung Galaxy SIII har 4 kjerner i prosessoren sin.

 

Men så er det vinneren da… og vinnneren av en helt ny Samsung Galaxy SIII er: Kim Robin Stubrud

Men!?, spør dere. Hva med den tøstepremien du nevnte?
På Lanseringen av Galaxy SIII gikk alle vi journalister ut med hver vår pose, i denne lille papirposen trykket med Galaxy SIII logo på, omkranset av slikepapir preget av samme logoen, et ekslusivt duftluys, med fyrstikker fra Jo Malone. Vinneren av denne Goodiebagen har valgt å være annonym, men har blitt kontaktet på mail og får den snart i posten.

Droidnytt takker alle som har deltatt i konkuransen og håper dere blir værende nye og gamle. Kanskje vi har flere konkranser pålur fremover det neste året?

Må også rette en takk til Samsung Norge som står for premien i denne konkuransen

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

2 Kommentarer
  • Thomas Hammeraas
    24/08/2012 at 14:50

    *Trommevirvel*Gratulerer til de heldige vinnerene (av premie og trøstepremie). Deltok selv, og tror jeg svarte riktig på alt, men som sagt, det var mange om «beinet». :)Er selv storfornøyd med min Galaxy S2 med CM9, men det hadde ikke skadet med en Galaxy S3. Da kunne min søster fått «arvet» S2’en min ettersom hun har en HTC Wildfire S som sliter med tregheter og lite lagringsplass. Har rootet den og lagt inn en custom rom, men det hjalp ikke mye

  • niklas264
    26/08/2012 at 19:58

    Gratulerer veldig til vinnerne!

Skriv kommentar