Enheter
Åpen Artikkel
HTC lanserer Desire C, en solid men billig smarttelefon
0

HTC lanserer Desire C, en solid men billig smarttelefon

av Ørjan H Vøllestad15/05/2012

Etter den vellykkede lanseringen av HTC One-serien, avduket i dag HTC sin nyeste telefon, HTC Desire C.

En rimelig smarttelefon med Beats Audio

Med Beats Audio™-teknologi er Desire C en rimelig smarttelefon som lar deg høre musikken slik som artisten har laget den. HTC Desire C lar deg også enkelt administrere ditt faglige og personlige liv og dele de øyeblikkene som former dem.

HTC Desire C fås i rødt, hvitt og svart, med HTC Sense 4.0 og Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Den er perfekt både som din første smarttelefon eller som en oppgradering fra din eksisterende. Med et kraftig batteri og tilgang til tusenvis av programmer, spill, musikk og filmer gjennom Google Play, er du alltid oppkoblet og underholdt uansett om du er på jobb, hjemme eller på farten.

Med kraftig og fyldig studiolyd

– En av de tingene folk bruker telefonen mest til, er å lytte til musikk. Så det er viktigere enn noensinne at vi leverer den energien og de følelsene som musikerne skaper i studioet. HTC Desire C tilbyr kundene flott design, enkel tilgang til innhold og hurtig forbindelse – noe som gjør den til en allsidig og brukervennlig smarttelefon, sier Peter Frølund, Nordisk direktør i HTC.

HTC Desire C leverer kraftig og fyldig studiolyd, noe som er et resultat av optimalisert Beats Audio og en fantastisk maskinvare. Denne blandingen gir en rik og klar lydopplevelse til kundene, enten de lytter til musikk eller spiller spill.

Laget av solid metallramme og finmekanikk

HTC Desire C kombinerer en solid metallramme og finmekanikk – perfekt til dem som ønsker en førsteklasses designet telefon. Med en mikroboret øretelefon for supertydelige samtaler, et ultravinklet display og et kameradeksel i metall tilbyr denne kompakte smarttelfeonen det flotteste design og brukervennlighet i sin klasse.

Ved å pakke den nyeste mobilteknologien inn i en flott, iøynefallende design, gjør HTC Desire Cs pulserende 3,5 tommer HVGA-skjerm det enkelt å surfe på webben, se på bilder eller kontakte venner og familie. Hvis du liker å dele dine personlige opplevelser med ditt sosiale nettverk, lar HTC Desire Cs 5 megapiksler kamera og umiddelbar deling deg poste et øyeblikk bare noen få sekunder etter at det ble fanget.

Designet for deling

Gjennom HTC Desire Cs dype integrasjon med Dropbox og 25 GB gratis online lagringsplass, har du også frihet til å sikkerhetskopiere, bla gjennom og dele flere tusen bilder, videoer og dokumenter, enten de lagres lokalt eller i nettskyen.

For å sikre at HTC Desire C holder tritt med nye mobiltjenester etter hvert som de blir tilgjengelige, har denne modellen også integrert NFC, slik at brukerne kan foreta innbetalinger eller hente informasjon og tilbud.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar