Enheter
Åpen Artikkel
HTC lanserer en en liten HTC One
0

HTC lanserer en en liten HTC One

av Oskar G. Paulsrud18/07/2013

HTC  sendte i dag ut en pressemelding hvor de opplyser om at HTCs kritikerroste HTC One får en lillebror. HTC One mini har samme design som storebroren, med stero-høyttalere foran, aluniniumskropp og UltraPixel-kameraet.

Telefonen har en 1,4 GHz tokjerners prosessor og lanseres med samme software som HTC One.

HTC er stote av å kunne gi sine kunder en versjon av HTC One som er sitat HTC «Ideell for forbrukere som vil ha det nyeste innen teknologi, men i et format som passer godt i lommen». Med dette sier HTC at HTC One er for stor, noe som det nok er delte meninger om. HTC One mini har en 4,3 tommers skjerm i motsettning til HTC One sin 4,7. ikke veldig stor størrelseforskjell  noe vi også kan se på bildet fra HTC.

 

Telefonen blir omtalt av Peter Frølund, Managin Director i HTC Nordic som en telefon som står for alt som gjør HTC One til en suksess – bare på en mindre, men minst like iøyenfallende måte.

 

Telefonen kommer ut i tredje kvartal av 2013, anbefalt utsalgspris i Norge har vi ikke fått oppgitt.

HTC One mini_Jul18

[toggle_simple title=»Les pressemeldingen her» width=»Width of toggle box»] [/toggle_simple]

Kilde: HTC

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar