Enheter
Åpen Artikkel
LG G2 – Boksen er åpnet
0

LG G2 – Boksen er åpnet

av Niklas Nygaard03/10/2013
En rykende fersk og uåpnet boks med LGs nyeste toppmodell, G2 har ankommet vår redaksjon. Vi tar deg steg for steg gjennom åpningen av boksen og gir deg et kort blikk på hva man kan forvente å se under lokket på den såkalte «phableten»
 
 

Boksen i seg selv er enkel og ren med den fargerike logoen til G2, men den glemmer vi fort idet vi river teipen for å kunne løfte lokket av og avsløre en sort, glinsende telefon med plastikken på. Plastikken, som du kan se, avslører noen av telefonens viktigste spesifikasjoner som skjermens størrelse som er altså hele 5.2 tommer i full HD (1920×1080)

Ved første øyekast, så er den designmessig veldig lik en Samsung Galaxy S4 bare noen hakk større (0.2 tommer) og som nevnt så kaller noen den for en «phablet». Men når jeg legger den i hånden, så merker man egentlig ikke den store størrelsen, så personlig ville jeg ikke ha kalt LG G2 dette.

Lg g2 3

Den ligger faktisk veldig godt i hånden og føles veldig solid ut. Er også denne gangen veldig lett å sammenligne den med S4
Det første som man legger merke til på LG G2 er at alle knappene på denne telefonen finnes på baksiden. Og med alle knappene, så menes det på/av-knappen, volum opp og volum ned. Dette er jo helt klart veldig uvanlig og føltes ganske så uvant i starten, men det kan jo hende at man venner seg til det etter litt bruk. LG har nemlig forsket seg fram til at vi som regel holder fingrene bak på telefonen, så da skal jeg virkelig gi dette en sjanse. Liker når mobilprodusentene tør å tenke nytt.

Lg g2 4

Mange telefoner har ofte vanskelige måter og åpne forskjellige skuffer for å kunne putte for eksempel sim-kortet, men ikke mange krever spesialtverktøy til dette. Men det jeg først tok opp og trodde var en mulig dekorasjon av telefonen viste seg kort etter å være veldig nyttig for å kunne starte å bruke telefonen. Den tynne spissen skal nemlig dyttes inn i et hull som er omtrent usynlig på venstre siden. Dette løser nemlig ut skuffen hvor sim-kortet skal være.

Hvorvidt dette vil være et problem kan hende vil være vanskelig å bevise i min testperiode, men det vil jo selvfølgelig kun dukke opp ved evt bytte av sim-kort og hvor ofte gjør man egentlig det? Prøvde å åpne skuffen men en tannpirker, men dette gikk ikke, så da gjelder det å ta vare på noe man nesten kan kalle for «G-nøkkelen»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Oppsummering

For til slutt å oppsummere oppakningen av LG G2, så vil man i boksen finne:

  • Telefonen
  • ørepropper
  • ladekabel/USB-kabel
  • støpsel med USB utgang
  • vektøy for åpning av SIM-kort holder
  • bruksanvisning

 

Nå gjenstår det å finne ut hva denne telefonen kan utføre før vi kommer tilbake med en full test-artikkel for dere.

 

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar