Enheter
Åpen Artikkel
LG Optimus 2X – nå også i hvit og med Android 2.3.4
0

LG Optimus 2X – nå også i hvit og med Android 2.3.4

av Ørjan H Vøllestad03/11/2011

[Pressemelding] LG Electronics meddeler at oppdateringen til Android 2.3.4 til den populære mobiltelefonen Optimus 2X (P990) er tilgjenglig for nedlasting fra og med nå. Samtidig lanseres telefonen også i en hvit utgave.

Forbedret brukeropplevelse

Med Android 2.3 har Google oppdatert operativsystemet sitt på flere nivåer. Oppdateringen forenkler spill og applikasjonsutvikling og gir dermed en bedre og mer helthetlig brukeropplevelse. Fokuset har vært på å forbedre spill, multimedia og kommunikasjon. Blant annet kan spillene nå ha mykere animasjoner og levere en bedre opplevelse for brukeren.

Andre tydelige forbedringer er et forbedret grensesnitt for tastauret som gjør det mulig å skrive fortere og mer nøyaktig. Operativsystemet sørger for at telefonens ytelse utnyttes på best mulig måte, og at bruken av applikasjonene optimaliseres – apper som ikke brukes lukkes, og sparer dermed energi. Brukeren kan selv få et overblikk over hvilke apper som er i gang til enhver tid,  hvor mye batteri de bruker, og de kan enkelt stenges hvis ønskelig.

Informasjon om oppdatering

Ettersom oppdateringen fra Android 2.2 til Android 2.3 er omfattende, skjer den ikke via WiFi, men via USB og programmet LG Mobile Support Tool som kan lastes ned til din datamaskin fra LGs supportside: http://www.lg.com/no/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp.  Brukere anbefales å sikkerhetskopiere innholdet i telefonen før oppdateringen finner sted.

En steg-for-steg-guide vil være tilgjengelig på hjemmesiden.

[box_dark]

Pris og tilgjengelighet

LG Optimus 2X i hvitt antas å være tilgjengelig i Norge fra og med oktober. Den veiledende prisen for Optimus 2X i brunt og hvitt er 3200 kroner inkl. mva.

[/box_dark]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar