Enheter
Åpen Artikkel
LG Optimus Hub gjør det enkelt å dele innhold
2

LG Optimus Hub gjør det enkelt å dele innhold

av Ørjan H Vøllestad22/09/2011

Pressemelding: Med Optimus Hub (E510) lanserer LG Electronics nå sitt nyeste tilskudd til Optimus-familien. Telefonen, som er oppfølgeren til populære Optimus One, kommer i svart og hvit, og er en telefon i det prismessige midtsjiktet. Hub leveres med Android 2.3 og har spesielt godt utviklet delingsfunksjonalitet og batterikapasitet.

Smarte delingsfunksjoner

Med multimediafunksjoner som WiFi Cast, Smart Share og On-Screen Phone er det enkelt å dele innhold med Optimus Hub. Den trådløse funksjonen WiFi Cast lar deg dele musikk, filmer og bilder med andre mobilenheter. Smart Share (DLNA) åpner for trådløs deling av multimediainnhold mellom telefon og TV.

On-Screen Phone lar deg styre telefonens funksjoner via datamaskinen. Det gjøres ved at mobiltelefonens display speiles på dataskjermen, noe som innebærer at man f.eks. kan skrive og lese sms, bruke applikasjoner og spill, og overføre filer via PCen.

– I dag bruker man mobiltelefonen til å dele og vise innhold i større grad enn tidligere. Det skal være enkelt å vise fram et bilde man har nettopp har tatt, en morsom video man har funnet, eller dele favorittmusikk med andre. Med LG Optimus Hub har vi gjort det enda enklere å dele innhold med andre mobiltelefoner, TV-apparater og datamaskiner. Du trenger nesten ikke tenke – telefonen gjør jobben for deg, sier sier André Seielstad, salgssjef i LG Electronics Norge.

Kraftig batteri

LG Optimus Hub leveres med siste versjon av Android (2.3.4) og LGs brukervennlige menysystem. Telefonen leveres med et kraftig 1500 mAh/Li-lon-batteri og energisparende funksjoner som øker batteritiden med opptil 30 prosent.

Tilgjengelighet og pris

LG Optimus Hub er tilgjengelig i Norge fra og med oktober. Den kommer i to farger, svart og hvit, med en veiledende pris på ca. 1 500 kroner, inklusive moms.

[toggle_box title=»Tekniske spesifikasjoner» width=»100%»]

 • Android 2.3.4 Gingerbread
 • Optimus UI 2.0
 • 4GB minne med inkludert MicroSD-kort på 4GB
 • 3,5 tommers HVGA-skjerm, oppløsning på 320 x 480, 550 nit
 • 5MP-kamera
 • 1,500 mAh / Li-Ion batteri
 • Lyd: MP3/AAC/(e)AAC+/WAVE
 • Video: MPEG-4/ H.264/ H.263

[/toggle_box]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

2 Kommentarer
 • Bjorn Kurseth
  21/01/2012 at 11:58

  Sikkert bra telefon. Men ble skuffet da det ikke finnes ordbok, og må trykke flere ganger på hver knapp for å komme fram til riktig bokstav. Hvordan får man fram en ordbok? Ellers: Har brukt to kvelder for å registrere alt som behøves for å komme til Androidlisten. Har minst en kveld til før jeg er framme. Skal jeg angre på at jeg kjøpte LG–og ikke Nokia?

Skriv kommentar