Enheter
Åpen Artikkel
Nye HTC-rykter, denne gangen enda råere
1

Nye HTC-rykter, denne gangen enda råere

av Theodor Hellesvik16/11/2011

Som dere kanskje fikk med dere kom det for ikke lenge siden rykter om HTC Edge. Nå har en ny modell under navnet HTC Zeta tatt veien til ryktebørsen. Det anbefales å ta denne med en klype salt siden det er usikre kilder ryktet er hentet fra.

Quad-core, HD-skjerm og ICS

Det som virkelig får oss til å måpe denne gangen er ryktet om en prosessor på fire kjerner som er klokket til hele 2.5GHz, mer spesifikt en APQ8064. En annen ting er skjermen på 4.5″ med en oppløsning på 720p. Sammen med dette er det 1GB RAM til å drive monsteret.

I følge kildene vil Zeta få nyeste Android 4.o sammen med HTC’s eget Sense. Andre ting som kanskje er verdt å nevne er: 32GB internminne, Beats Audio, Bluetooth 4.0, 8 megapixels hovedkamera i tillegg til et på 1.3 megapixler til videochat. Hovedkameraet har to LED-lys og kan filme i full HD.

For de som er interessert i størrelsen er målene på 109.8 x 60.9 x 9.8mm, og den veier 146 gram.

Kult konsept eller deres nye flaggskip?

Du får velge selv om du vil tro på ryktene eller ikke, de er tross alt ikke bekreftet. Så er dette et nytt flaggskip eller bare et konsept? Det får tiden vise.

Kilde: Engadget

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Theodor Hellesvik

Jeg går førsteåret på videregående (studiespes.). Har en Samsung Galaxy S II og digger Android. Bor for tiden i Tromsø men har tenkt meg på utveksling til USA i 2012/13-skoleåret. Om du vil vite mer kan du enten spørre meg på facebook eller evt. følge meg på twitter der jeg er ganske aktiv.

1 Kommentarer

Skriv kommentar