Enheter
Åpen Artikkel
Galaxy Note II nå i butikken
0

Galaxy Note II nå i butikken

av Niklas Nygaard01/10/2012

Den ble først vist fram under IFA-messen i Berlin i slutten av august, men ventetiden er nå over og den er kommet i norske butikkhyller. Samsung Galaxy Note ble en stor suksess og etterfølgeren forventes ikke å gjøre det noe dårligere.

Ny S-pen

Som på den forrige så er den medfølgende stylus-pennen kalt S-Pen som gjør telefonen så spesiell, i tillegg til den store skjermen som på Galaxy Note II er hele 5,5 tommer med 16:9 ratio, i motsetning til 5,3 som på Note I.
Pennen gjør det lett å kunne drodle på skjermen og ikke minst skrive ned sine notater i S-Note. Men også stylusen er forbedret siden sist og med et trykk på knappen du finner på pennen kan du enkelt klippe og lime skrift, dokumenter, bilder etc.

Fancy finesser

Som sin mindre «storebror» Galaxy S3, så har den også fått sine nye, fancye finesser som du ikke visste at du kom til å savne på en telefon. Som for eksempel at når du veiver hånden over telefonen, så vil den gå i dvale-modus og holder du pennen over ikonene så får du en forhåndsvisning om hva som skjuler seg bak.

[box_light]Telefonens spesifikasjoner:

Smart Note med operativsystemet Android 4.1 (Jelly Bean). Quad core-prosessor på 1.6 GHz
med 2 GB ram-minne og HD superAMOLED-skjerm på 5,5 tommer. Kommer med 16 GB internminne og plass til
minnekort (microSD, opp til 64GB). Har doble kameraer, Bluetooth v 4.0, USB, WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi direct,
AllShare, NFC. Batteriytelse på 3,100 mAh.

Finnes i butikk nå med anbefalt utsalgspris 5 000 kroner.

 

Kilde: Samsung

[/box_light]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar