Enheter
Åpen Artikkel
Motorola Defy mini til norge
0

Motorola Defy mini til norge

av Oskar G. Paulsrud11/04/2012

[pressemelding] Vann, smuss, riper… denne smarttelefonen er klar for alle opplevelser. Til en pris du ikke kan slå.

OSLO – Apr. 10, 2012 – Friluftsentusiaster tar utstyret på alvor, og vet at holdbarhet, pålitelighet og funksjonalitet er viktig. Nå kommer det en smarttelefon som overgår forventningene, og som er klar for ditt neste eventyr; den nye DEFY MINI fra Motorola Mobility forventes å være tilgjengelig i begynnelsen av mai.

Aktiv livsstil

Støvtett, vanntett og med ripesikker skjerm av Corning® Gorilla®-glass, er nye Motorola DEFY MINI sterk nok til å være med deg på dine villeste eventyr. Og det til en pris som er tilpasset lommeboken. (red.adm ca 1900 kr)

Telefonens krystallklare 3.2-tommersskjerm er utmerket for e-post, SMS og nettsurfing. Og den lange batteritiden betyr at du alltid kan ha den med deg hvor enn dagen eller natten bringer deg.

Del med venner

Ta bilder med telefonens 3-megapixelkamera, og del bildene på et øyeblikk med de forhåndsinstallerte sosiale appene. Du kan også bruke Motorola DEFY MINIs frontplasserte VGA-kamera for å videochatte2 med venner når du sitter på toget, i skiheisen eller ligger på stranden.

Og når du er på jakt etter ditt neste eventyr, er telefonens GPS-navigasjon der for å peke ut retningen for deg.

Lev smartere

Ved hjelp av MotoSwitch lærer Motorola DEFY MINI seg låtene du elsker, hvem du prater mest med og hvilke apper du fyller hverdagen med. Informasjonen brukes for å bygge opp startskjermen for rask og enkel tilgang til det som er viktigst for deg – og gjør deg så organisert at du får mer tid til de 450.000 appene og spillene som finnes på Android Google Play.

– Motorola DEFY MINI har den riktige miksen av stil, pris, ytelse og holdbarhet, sier markedssjef for Storbritannia og Norden i Motorola Mobility, Victoria McManus og fortsetter:

– Den takler din travle hverdag, den holder deg oppkoblet og organisert og den fanger opp og deler alle dine ”once-in-a-life-time-opplevelser” – alt med spenst og stil, avslutter Victoria McManus. 

Tilgjengelighet

Motorola DEFY MINI forventes å være tilgjengelig hos autoriserte Motorola-forhandlere i begynnelsen av mai.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar