Enheter
Åpen Artikkel
Rød sa du? [Oppdatert]
0

Rød sa du? [Oppdatert]

av Oskar G. Paulsrud27/06/2013

[OPPDATERT] I dag sendte HTC ut en pressemelding om en ny versjon av HTC One. I norge finnes allerede den rene aluminiumsfargede og den sorte. Nå kommer den røde. Den nye HTC One i Glamour Red viser ifølge President i EMEA HTC, Philip Blair: «We have always been committed to offering consumers the flexibility to share their personalities through their choice of mobile phone, whether through colour, customisation or features. The new HTC One in Glamour Red showcases the power of our flagship model in a colour that demands attention, whilst maintaining the high standards set for sophisticated design and build quality.»

HTC One Red left HTC One Red right

Bortsett fra fargen er telefonen akkuratt den samme som den vi testet tidligere i år, og som er ifølge undertegnede den beste telefonen sluppet i 2013 foreløpig.

HTC Sendte i ut en norsk pressemelding i dag (28.06.2013) som forteller at telefonen kommer til Norge, og er tilgjengelig fra Juli.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar