Enheter
Åpen Artikkel
Samsung blir barskere
0

Samsung blir barskere

av Niklas Nygaard04/02/2013

Noe som helt klart er i skuddet om dagen er å gjøre smart-telefonene ekstra hardfør for å tåle det meste livet har å tilby, som for eksempel støv, vann og ikke minst harde støt. Hardfør er kanskje ikke det første ordet som kommer opp når man nevner Samsung Galaxy SIII. Men framover burde i hvert fall navnet Xcover få deg til å tenke på noe som takler det meste.

For friluftsmennesker

Med Galaxy Xcover II, så vinkler Samsung seg mot de som er aktive og liker å være utendørs, samtidig som de vil være tilgjengelige. I pressemeldingen tar de fram lommelykt-muligheten, det å være tilgjengelig nesten hele tiden og ikke minst det å kunne navigere ved hjelp av GPS og kart som er nedlastet på forhånd.

xcover2

Ekstra beskyttelse

Xcover II er laget med et ekstra ripefritt glass og med det låsbare bakdekselet, så kan telefonen bli utsatt for vann og fuktighet uten å ta noe skade av det. Den er også utstyrt med en fysisk kameraknapp som gjør at du kan for eksempel ta bilder under vann.

[toggle_box title=»Telefonens spesifikasjoner» width=»Width of toggle box»]

Galaxy Xcover II er en touchskjerm-mobil med operativsystemet Android 4.1 Jelly Bean. Sikkerhetsklasse IP67,
som betyr at mobilen beskyttes mot støv og kan ligge i vann på 1 meters dyp i opptil 30 minutter. Størrelse 130,5 x 67,7 x 12
mm, vekt 148,5 gram. Fire tommer stor WVGA (480 x 800) TFT-skjerm. 1 GHz dual-core-prosessor og 4GB minne + 1GB
(RAM). Plass til micro-SD opp til 32GB. Batteri på 1,700 mAh. Kamera på 5 megapiksler bak og VGA-kamera foran. Fysisk
kameraknapp. Utrustet med bluetooth v 4.0, USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n og Wi-Fi Direct.

[/toggle_box]

Veiledende pris i butikken er på 2600,-

Kilde: Samsung

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar