Enheter
Åpen Artikkel
Samsung gir ut hint om hvordan Galaxy S4 ser ut
0

Samsung gir ut hint om hvordan Galaxy S4 ser ut

av Niklas Nygaard11/03/2013

Det er bare noen få dager igjen til Samsung igjen skal holde nok et ekstravagant event for å avsløre sitt nye flaggskip og oppfølgeren til Galaxy S3. Denne gangen i New York og Radio City Music Hall, hvor det i fjor var i London.
Det er ikke mye man vet om hva som vil vises fram, men det som er helt klart er at det vil bli storslagent gjort.

Kan du løse hintene?

Som vanlig, så gir Samsung selv ut små hint om hvordan telefonen kommer til å se ut i, dagene før lanseringen. Sist gang inneholdt pr-innhold med fargene til telefonen. Noen også silhuett av den. Denne gangen har de laget et serie med teasere i form av små videosnutter med en liten gutt i hovedrollen. Gutten presenteres som «den hemmelige budbringeren»

secretmessenger

Fargen avslørt?

Det har kun kommet ut to videosnutter så langt, men det kan hende fargen har blitt avslørt. Og i første «episode» holder han som deler ut pakken til Jeremy en telefon. Vanskelig å si om det er en eksisterende versjon, eller ikke.

[box_light]Ta en titt selv og kom gjerne med dine tanker i kommentarfeltet.[/box_light]


Kilde: Samsung

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar