Nyheter
Åpen Artikkel
Angry Birds Rio ekslusivt til Amazon App Store
8

Angry Birds Rio ekslusivt til Amazon App Store

av Jarl G. Falkenborn14/03/2011

Store nyheter fra Rovio og Amazon i dag, hvor man melder om at Rovios kommende Angry Birds Rio vil bli distribuert eksklusivt for Android-telefoner gjennom Amazon sine egen App Store. I tillegg til det vil Amazon gi oss muligheten til å betale for en reklamefri versjon av spillet – igjen eksklusivt tilgjengelig via Amazons App Store.

Fenomenal vekst på Android

«Androidplattformen har sett fenomenal vekst, og det er flott at nye veier for app-distribusjon åpnes opp. Åpenhet av Android-plattformen fungerer til fordel for forbrukere og utviklere. Det har vært herlig å slå seg sammen med Amazon for å bringe Angry Birds-franchisen til dette flotte nye app-butikken,» sier Mikael Hed, CEO i Rovio. «Amazon er begeistret for å jobbe med en ledende utvikler som Rovio i å tilby kundene Angry Birds Rio for Android utelukkende i Amazons Appstore. Vi tror Angry Birds Rio er sikker til å bli en umiddelbar kundefavoritt,» sier Aaron Rubenson, category leader for Amazon Appstore.

Kommer samtidig som filmen

I Angry Birds Rio har de sinte fulgene fra det orginale spillet blitt kidnappet og tatt med til den magiske byen Rio, hvor de til slutt rømmer fra sine fangevoktere og setter ut for å redde sine venner. Disse er Blu og Jewel også er stjernene fra den kommende Fox-filmen RIO. Filmen er laget av samme studio som skapte Iceage, og RIO debuterer på kino verden over 15. april 2011. Angry Birds Rio lanseres med 60 dedikerte nivåer, med mer innhold som følger opp via oppdateringer.

Kilde: Develop Online

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

8 Kommentarer
 • Arsenal
  14/03/2011 at 14:59

  Kult, tror dette blir bedre enn seasons!

 • 14/03/2011 at 16:44

  Dette kan være den første virkelig store fordelen til Android når det gjelder apps, her kan Amazon og Rio gjøre avtaler som gjør at de skiller ut sin app-store og sitt produkt på en slagkraftig måte. Dette gjør det mulig for flere en Google å tjene penger på Android apps og gjør Android plattformen mer fristende for mange flere kommersielle aktører på en helt annen måte en det iOS gjør. Kult!

  • Timmy
   14/03/2011 at 17:37

   True story ,men jeg trodde Google hadde slike avtaler som Apple ang. appbutikker, at tredje parter ikke får ta betalt i sin egen nettbutikk.. Hm?

 • per
  22/03/2011 at 15:35

  Noen som har lastet ned dette med amerikansk Amazon konto? Jeg vil gjerne bli delt appen med! ^_^

  • mats
   22/03/2011 at 23:24

   Det nytter ikke, du MÅ ha kjøpt appen OG være koblet til nett for å spille det. Men du kan ta deg en tur innom xda og sende en melding til mablo.

   • per
    23/03/2011 at 11:48

    Fant en redigert .apk fil på nettet ^_^
    twingo.
    Bra at de endret litt på grafikken, men restart level knappen er litt for liten synes jeg.

Skriv kommentar