Annet
Åpen Artikkel
Bakgrunnskunstnere søkes!
2

Bakgrunnskunstnere søkes!

av Simen Dæhlin08/07/2013

Vi ser etter noen som er kreative, og som er glad i og lage bakgrunner eller annen type digital kunst.
Til vår nye lansering, trenger vi noen bakgrunner som kan prege var side, og vi her ser vi utifra vårt nettsammfunn for hjelp.

Med relaseringen av Drodnytt.no vil også det komme hyppigere artikler. Så din bakgrunn vil bli sett!

Vi ønsker å ha bakgrunner som dekker hvert av våre undertemaer på siden , Telefon, Applikasjoner, Spill, Tablet og Root & Custom. noen krav vi har er at det er en lys og en mørk versjon, og gjerne ta med Android-roboten eller droidnytt D-en (Last ned Droidnyttlogoen her. (BY-NC-LISENS))

Bruk kreativiteten din, du trenger ikke nødvendigvis følge alle retningslinjene men det er ønskelig at vi får noe som kan passe. Vi vil at du skal prøve og leke deg med dem.

Det er sidebarene som utstår da midten er fylt av innhold på siden. så artistisk innhold må da være på høyre og venstre side.

Størrelse: 1920×1080

Vil du være med og pryde siden vår (og andre kan få se hva du kan) send en epost til eventyret@droidnytt.no med vedlagt PSD / PNG / ZIP fil.

De bakgrunnene vi velger får en premie, hva det er vet vi ikke helt ennå, men det blir enten noe tilbehør eller noe annet stæsj.

Rock on everyone!

//out Eventyret

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Simen Dæhlin

Simen er vår utvikler og jobber med alle våre systemer og løsninger. Han er grunderen av Nordroids som nå er under vårt navn.

Simen driver nå sitt eget selskap som web utvikler i DigitalFairytales
We all bow to him because he is r00t

2 Kommentarer

Skriv kommentar