Nyheter
Åpen Artikkel
Banantelefon 2.0
0

Banantelefon 2.0

av Oskar G. Paulsrud05/01/2015

I 2014 lanserte LG den banebryrende LG G Flex. Det buede, bøybare svære flaggskipet. LG kom med noe nytt og innovativt og ble tatt godt imot av teknologibransjen. Denne telefonen var noe nytt, noe annerledes. Og nå har LG forbedret alle barnesykdommene og gjort telefonen mer folkelig

 

Skjermen har krypet i størrelse fra 6 tommer på den originale til 5.5 tommer på nye G Flex 2. Skjermen har fått en høyere oppløsning men dessverre ikke 2k som på LG G3, men 1080p istede. Pikseltettheten er på 403 piksler per tomme og LG har brukt sin P-OLED teknologi som lyser opp skjermen på en mye mer energieffektiv måte.

Med mindre telefon kommmer dessverre også mindre batteri. Batteriet på G Flex 2 har blitt mindre enn originalens 3 500 mAt til 3 000 mAt. Dette er like stort som batteriet i LG G3 og skal holde hvertfall en dag, om ikke mer.

Les videre under bildet

LG_CES2015_gflex2 (1)

På innsiden av telefonen finner vi den nye Snapdragon 810-prosessoren som har åtte kjerner som kjører på 2GHz. Det er 2 GB med ram og 16/32GB internminnne, dette kommer ann på modellen. G Flex hadde ikke sd-kort støtte, men dette er lagt inn og G Flex 2 har minnekortstøtte opp til 2 Terabyte(i dokumentene fra LG oppgir de kunn opp til 128 MB, dette er den høyeste kapasiteten du kan kjøpe av minnekort i butikken i skrivende stund). LG G Flex 2 kjører selvfølgelig siste versjon av Android Lollipop 5.0

 

Pris og flere detaljer for den norske lanseringen kommer rundt den norske lanseringen i andre kvartal av 2015

Se videoer av telefonen fra messegulvet her:Kilder: Pressemelding LG, Techno Buffalo, Pocket Now, The Verge, GSM Arena

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar