Nyheter
Åpen Artikkel
Droidnytt inngår samarbeid med Telekiosken Asker
1

Droidnytt inngår samarbeid med Telekiosken Asker

av Simen Dæhlin05/08/2011

Droidnytt har nylig innledet et samarbeid med Telekiosken i Asker. En slags medieavtale som innebærer at vi promoterer hverandre. Vi gir trafikk mot deres facebook side og oppfordrer folk til å like den, og de gir trafikk til droidnytt.no og bruker våre artikler i butikken deres.

Telekiosken kommer til å sende oss telefoner, tablets og tilbehør som vi tester og telekiosken kan så henvise til tester gjort på droidnytt.no. Vi har ikke hatt for vane å reklamere for andre enn det som har vært nevnt i artiklene våre, men vi tror dette kan bli et spennende samarbeid.

Vi tror dette kan bli en styrke for trafikken og promoteringen av Droidnytt. Flere vil komme innom nettsiden og vi kommer til å skrive teknisk gode artikler om telefoner og tablets vi får tak i, i tillegg til generelle nyheter om Android, guider og spill- og app-tester

For leserne betyr det kanskje ikke så mye med en lokal butikk i Asker, men dere vil likevel få eksklusive tilbud fra butikken, rabatter og slikt.

Vi håper dere tar en titt innom facebook-siden deres og LIKER den, da dette er av stor betydning for butikken!

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Simen Dæhlin

Simen er vår utvikler og jobber med alle våre systemer og løsninger. Han er grunderen av Nordroids som nå er under vårt navn.

Simen driver nå sitt eget selskap som web utvikler i DigitalFairytales
We all bow to him because he is r00t

Kommentarer

Skriv kommentar