Nyheter
Åpen Artikkel
En pluss en = billig telefon
0

En pluss en = billig telefon

av Oskar G. Paulsrud24/04/2014

Utbryterselskapet fra mobilprodusenten Oppo, OnePlus lanserte denne uken sin første mobiltelefon OnePlus One. Telefonen minner veldig mye om en Nexus 5, med en Snapdragon 801 prosessor klokket til 2,5 Ghz. Det er en telefon priset svært lavt i forhold til de konkurerende flaggskipen med liknende spesifikasjoner.

OnePlus har også gjort det mulig å bytte ut bakdekselet med ulike farger og materialer som Kevlar og Jeans-stoff.

Telefonen kjører en modifisert versjon av CyanogenMod (CM) og har også gått inn i sammarbeid med CM. Dette gir brukerne svært mye mer muligheter enn det er på noe annen smarttelefon rett fra boksen.

Foto: OnePlus

Foto: OnePlus

OnePlus reklamerer for One som flaggskip-drepern. Telefonen vil seges for $299 noe som er $50 billigere enn Googles billige men gode Nexus 5. Foreløpig er det ikke noe tegn på at telefonen kommer til Norge, men den kommer til Dannmark og Sverige så du kan kjøpe den på harry-tur i Sverige.

Foto: OnePlus

Foto: OnePlus

Kilde: OnePlus

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar