Nyheter
Åpen Artikkel
Endelig har Telenor Visual Voicemail
0

Endelig har Telenor Visual Voicemail

av Oskar G. Paulsrud07/07/2016

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Visuell talepostkasse, bedre kjent som Visual Voicemail, er noe som lenge har vært tilgjengelig i Amerika.

For fem år siden snakket vi med informasjonssjef Anders Krokan, hvor han fortalte oss at dette var en tjeneste Telenor så frem til å etterhvert rulle ut. Nå fem år senere er tjenesten altså endelig ute, og slippes i morgen (08.07.2016) en forsiktig lansering, etterfulgt av en større tyngre lansering i August.

LES OGSÅ: Hvor blir det av Visual Voicemail

Har tatt lang tid

Krokan innrømmer at dette har tatt lang tid,

«Må jo innrømme at dette har tatt svært lang tid, det har vært noen tekniske utfordringer med å få implementert dette og det har ikke vært høyest på prioriteringslistta.»

Informasjonssjefen er lettet over å endelig få lansert produktet, og  forteller at dette er noe mange har etterspurt. Dette er en tjeneste som når du først har begynn å bruke, blir vanskelig å gå bort fra.

I starten er det kun støtte for iOS men Android jobber de med å få ut så fort som mulig.

Telia var først ute med tjenesten i Norge.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar