Nyheter
Åpen Artikkel
Er dette den nye Nexus?
0

Er dette den nye Nexus?

av Morten Prom25/09/2012

Det er snart et år siden Google lansert Galaxy Nexus, så det kan ikke være lenge til vi ser en ny Nexus. Ryktebørsen er i full gang med å gjette hvem som skal produsere telefonen. Det går endog rykter om at vi får se flere Nexus telefoner fra forskjellige produsenter.

Ryktetene sier at HTC Nexus 5 blir den neste Nexus. Den skal ha 5″ skjerm og skal være ganske lik One X5.

Nexus 5 skal ha 1080p display, 2,500mAh batteri, 64GB intern lagring og leveres med LTE. Om LTE kan brukes på de litt rare norske LTE frekvenser er dog tvilsomt. Google og HTC prioriterer forhåpentlig et ordentlig kamera, men vi får se.

Google pleier å lansere en ny Android versjon sammen med Nexus lanseringen. Nexus 5 lanseres derfor trolig med Android 4.1.2. Vi kan forvente en del feilrettinger, enda mykere navigering takket være Project Butter og ny funksjonalitet på låseskjermen.

Vi går en spennende høst i møte. Hva ønsker du deg i den nye Nexus telefonen? Bør den hellere produseres av Samsung?

Kilde: androidspin.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Morten Prom

Morten er født på en sykkel i Kongens by København, men er nå bosatt i Oslo der han jobber som SAP programmerer. Morten er opptatt av foto og gadgets, og da spesielt kombinasjonen Foto+Android!
Morten sykler langs fjorden og i marka, som også fotograferes flittig. Han tester alle Android telefoner/nettbrett han kan få fingre i.

Kommentarer

Skriv kommentar