Nyheter
Åpen Artikkel
Er dette HTC Wildfire 2?
2

Er dette HTC Wildfire 2?

av Lasse Gullvåg Sætre09/02/2011

I en reklamevideo lagt opp på HTCs Youtube-kanal ser vi en ukjent telefon som likevel virker så veldig kjent. Riktignok mangler den optisk trackpad, men mistanken har allerede satt seg. Dette ser veldig ut til å være oppfølgeren til HTCs lavprismodell HTC Wildfire.

Større skjerm

Formfaktoren er i alle fall helt lik. Den har samme størrelse i hånda, de samme kantene og samme utseende, men skjermen virker større. Og godt er det, selv om vi skjønner at det må spares inn på noe i lavprismodellene syntes vi originalens skjerm var lovlig liten med sine 3,2 tommer og en oppløsning på kun 240 x 320 piksler.

Uten trackpad

Det ser ut som om HTC går veien blant andre Sony Ericsson har gått opp før dem, og kaster ut trackpaden. Dette gjør at all interaksjon med telefonen går gjennom skjermberøring eller knappene under skjermen. Hvordan dette vil fungere på en så liten skjerm er vi litt usikre på, men dette er en ting man nesten bare må prøve før man bestemmer seg.

På Mobile World Congress

Her i Droidnytt venter vi alle på World Mobile Congress som sparkes i gang i neste uke. Det er en god sjans for at HTC vil presentere mobiltelefonen der.

Kilde: AndroidCentral

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Lasse Gullvåg Sætre

Lasse var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med frem til slutten av 2012

2 Kommentarer
  • 09/02/2011 at 13:38

    I en liten del av filmen der så ser det ut som dem trådløst deler film fra telefonen over på TV’en. Kanskje det er noe nytt fra HTC på den fronten?

Skriv kommentar