Apps
Åpen Artikkel
Facebook med egen app-butikk
0

Facebook med egen app-butikk

av Niklas Nygaard11/05/2012

Sosiale medier og kommunikasjon går som de fleste vet hånd i hånd og ikke minst mobil kommunikasjon. At de fusjoneres på en funksjonell måte er blitt mer og mer vanlig. Som for eksempel vår kjære Android Market som ble til Google Play og er en slags del av Google+ med sin snedige snarvei på toppen av skjermen.
Nå slenger Facebook seg på denne trenden og introduserer sitt eget App Center, hvor de vil gi muligheten til utviklerne å kunne øke sin vekst ved hjelp av sine 900 millioner bruker verden over.

Ikke for alle

Men App Center er ikke et forum for alle apper å blomstre for Facebook skal være kresen på hva de slipper inn. Ved hjelp av for eksempel appens popularitet og/eller  bruker-karakter, så vil appene siles ut fra de utrolige mengdene der ute og sørge for at det kun er kvalitet å finne der

Utviklere ønskes

Allerede nå ber Facebook, utviklere om å lage en egen info-side som presenterer appen sin ved å laste opp bilder og skrive informasjon. Alle apper vil bli drøftet på forhånd for godkjennelse sider som blir sendt inn før 18. mai vil bli prioritert først.

I følge Facebooks pressemelding på deres egen blogg, så vil App Center bli tilgjengelig for oss brukere de nærmeste ukene. Forhåpentligvis kan dette gjøre, som de selv håper at kanskje små utviklere også får muligheten til å slå igjennom og at mange nye kvalitets -apper vil se dagens lys.

Kilde: Facebook

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar