Nyheter
Åpen Artikkel
Galaxy SIII får JellyBean!
13

Galaxy SIII får JellyBean!

av Oskar G. Paulsrud24/09/2012

I Oktober begynner Samsung å rulle ut FOTA opptaderinger med JellyBean til Galaxy SIII. Norge står på toppen av lista for å motta oppdateringen, noe som gjør at de Norske Galaxy SIII brukerene bør smile bredt.
Grunnen til at det Norske markedet får Android 4.1 oppdateringen så tidlig, forklarer Nordisk produktsjef for Samsungs mobiler, Andreas Nordberg slik:

[quote]Selv om markedet i Norden er relativt lite totalt sett, er kundene blant de aller mest engasjerte og kunnskapsrike. Det gjør at Samsung prioriterer oss, og sørger for at vi blir blant de første til å få tilgang på en slik oppgradering[/quote]

Med andre ord, den norske entusiasmen for ny teknologi, og våre masete rop med «Når kommer oppdateringen vår!?» har fungert.

 

Samsung kommer til å rulle ut JellyBean i puljer først slippe 10 000 oppdateringer etter en uke ytligere 50 000 og iløpet av to uker etter det skal hele det Nordiske markedet være glade og fornøyde med Android 4.1 JellyBean i sin S3, nå gjenstår det kun at oktober næmer seg så kan JellyBean glede glade nordmenn. Ønsker du JellyBean tidligere? Spør oss på Hangouten på Onsdag kl 19, så kanskje vi kan hjelpe deg ;)

OPPDATERING: Jeg sendte en Mail til Samsung Norge og spurte om Galaxy Nexus, og fikk svar at de ennå ikke har fått noe info om når JellyBean kommer til den Nordiske Versjonen, ser ut til at foreløpig må du flashe AOSP eller et annet ROM for å få det på Nexusen, VI TAR IKKE ANSVARET HVIS DU ØDELEGGER TELEFONEN DIN I EN ROOT/FLASH PROSESS

Kilde: Pressemelding

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

13 Kommentarer

Skriv kommentar