Nyheter
Åpen Artikkel
Gi en tablet til ungen din
0

Gi en tablet til ungen din

av Ørjan H Vøllestad09/08/2011

Android-tablets er i vinden, men her er en som er noe uvanlig, den er nemlig beregnet på små barn opp til fire år. Med en slik leke for ungene, tror jeg mange foreldre vil ønske å sitte på gulvet sammen med barna til langt utover leggetid.

Helt grei maskinvare

Gizmag skriver: – Føler du deg litt motvillig til å overlate den skinnende nye iPad-en over til junior? VINCI Tab kan være svaret ditt – det er en Android 2.3-basert, 7-tommers tablet med en herdet glassskjerm og myke kanter som har blitt designet spesielt for barn på inntil fire år. Enheten har forholdsvis gode spesifikasjoner, med en 1 GHz ARM Cortex A8 CPU og 512 MB RAM, og byr dessuten på en rekke innebygde applikasjoner og spill for barn. Den er fullstendig sikret mot databruk, altså uten 3G og WiFi innebygd, noe som vil bidra til å holde barna trygge mot upassende innhold fra nettet, og lommeboka di beskyttet mot uforutsette data kostnader.

VINCI Tab: Android 2.3-based 7-inch tablet designed for children of up to four years

Les mer om VINVI Tab på produsentens side. Du kan bestille dem fra Amazon og den billigste skal koste ca 2 100 kroner og kommer i en utgave med litt mer batteri og lagringskapasitet til 2 600,-. Den blir lansert i Los Angeles i morgen 10. august.

Kilde: www.gizmag.com og www.vincigenius.com

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar