Enheter
Åpen Artikkel
Gjør din TV om til en Smart-TV
0

Gjør din TV om til en Smart-TV

av Niklas Nygaard05/06/2012

Kickstarter er, for de som ikke allerede vet, et nettsted hvor gründere, oppfinnere og små firmaer som kanskje er i oppstarten uten så mye finansiering for å kunne få fram sin idé kan presentere den og la hvem som helst få «spytte inn» litt penger for å hjelpe de fram. Som regel med en liten belønning når de har nådd sitt mål og kan realisere sitt prosjekt.
En av de gode ideene som ligger ute på Kickstarter nå som vi håper vil se dagens lys dette året er en Android basert «dings» som vil gjøre din helt vanlige TV om til en Smart-TV. Det eneste den trenger er en HDMI-inngang.

The Pocket TV…

…er en liten handy sak som minner om en USB-pinne, men med en kraftig 1 GHz prosessor og med Ice Cream Sandwch kjørende, så vil den egentlig gjøre din TV om til et stort nettbrett. Appene fra Play Store er selvfølgelig tilgjengelig, så det vil gi deg muligheten til å streame Youtube-videor, spille Angry Birds, oppdatere sosiale medier, sende mail og egentlig det meste som du kan få til med en mobil eller et nettbrett. Bare via din TV i stua.

Styr den fra telefonen

Det følger også med en fjernkontroll til Pocket TV. Der har du to valg. Du kan enten få med en helt vanlig IR-fjernkontroll eller noe de kaller en Air Remote hvor du kan styre pekeren på skjermen ved å vippe fjernkontrollen fra side til side. Lignende som man kan med en Wii- kontroller.
Men du kan også laste ned Google Remote TV app og styre Pocket TV via din telefon. Infinitec som er firmaet bak det hele skriver også at de jobber med sin egen app som vil være mer integrert med deres oppfinnelse.

Video-chat

Pocket-TV er hendig nok også utstyrt med en USB-inngang som gjør at du kan koble til for eksempel et trådløst tastatur, eller også et web-kamera sånn at du kan video-chatte med dine venner på TV’n din via Skype.

Snart på markedet?

Pocket-TV er noe vi virkelig hadde ville sett komme på markedet og helst i nærmeste framtid og det kan også være realistisk. Målet til Infinitec er å lansere det for markedet allerede i oktober i år, hvis finansierings-målet deres nås. Og det kan det også se ut til at det gjør.

Kilde: Kickstarter via Droidlife

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar