Nyheter
Åpen Artikkel
Google åpner nettbrett-butikk
4

Google åpner nettbrett-butikk

av Niklas Nygaard26/04/2012

Google er virkelig på krigsstien om dagen og som vi har skrevet, så har de nettopp sluppet løs sin konkurrent i nettbaserte lagringsmuligheter, Google Drive. Nå er det sterke rykter om at Google Inc. skal åpne sin egen nettbrett eller tablet butikk på nettet via Google Play.

Google som ledende merke

Med egen butikk for sine egne produkter, så gjør Google seg til en stor aktør og et stort navn innenfor teknologi og ikke minst på det sosiale mediet som de har satset på i en god stund nå med Google+. Samtidig gjør de et stort hopp i forhold til å kunne konkurrere mot Apple som har ledet stort på det mobile markedet i en god stund.
Når dette vil bli lansert og om det vil komme noe mer enn bare nettbrett i Google-butikken gjenstår som alltid bare å se. Vi venter helt klar i spenning og håper med det også at Google og med det også Android vil sette et lite støkk i Apple-konsernet.

Bra? / Dårlig?


kilde: G forums

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

4 Kommentarer
 • hoyd
  26/04/2012 at 22:24

  veldig spennende. Jeg synes jeg så en lenke til en nexus telefon i google play, men ikke tilgjengelig utenfor US, kan det stemme?

  • trippel9
   27/04/2012 at 05:55

    @hoyd Ifølge kilder, så skal det være en egen side for «Devices» i Google Play, hvor Nexus telefonen ligger. 

  • 27/04/2012 at 06:55

    @hoyd Det stemmer, jeg har US-IP og da ser Google Play slik ut når jeg åpner play.google.com: http://imgur.com/H7RCmhttps://play.google.com/store/devices/

   • 27/04/2012 at 06:57

     @hoyd Sorry for rotet med URL’ene Bildet ser dere her er adressen til enheter på google playhttps://play.google.com/store/devices/details?id=galaxy_nexus_hspa

Skriv kommentar