Nyheter
Åpen Artikkel
Google gjør stor entré
1

Google gjør stor entré

av Niklas Nygaard27/06/2012

Google I/O – Googles egen messe for presentasjon for alt av deres nye «leketøy» er i gang og det med en kjempe-entré.
Det første Google presenterer for publikum er mer om deres Google Glass-prosjekt og det ved en stor hangout sammen fra luften. Rett og slett ved å putte deres fantastiske briller på en hel gjeng med fallskjermhoppere, hoppende ut av et fly og ned i fritt fall mot messe-bygningnen.

Videre forteller Google at deres mål er å gjøre kunnskap og informasjon så raskt tilgjengelig at det føles ut som om man allerede kan det eller allerede har informasjonen der. At det ikke er der akkurat nå, men det er et av deres store mål.

Google Glass ut til folket…. men ikke alle

Samtidig så presenterte de at Google Glass skulle bli mulig for andre enn Google ansatte. Vanlige folk, men bare nesten. Kun utvilklere som bestilte det rett fra Google I/O kunne kjøpe det. Og prisen ligger på 1500 US$. Dette slik at Google så fort som mulig kunne få tilbakemelding om bruken fra virkelige Android-fans.

Google+ Events

Til slutt presenterte Google en stor oppdatering for Google+. Eller kanskje mer enn ny tilleggs-funksjon, nemlig Google+ Events hvor det så ut til at man kan lage et arrangement lik litt som på Facebook, bare gjestene la man mer til som man legger til folk i sine sirkler. Samtidig kunne man sette på en automatisk opplasting av bilder som blir tatt under arrangementet sånn at det kun ble sett av de som deltok og gjort om til et album. Som man senere kan kjøre et slideshow på eller endre som man vil.

Mye spennende som kommer….

Dette er helt klart den største messen for Android-frelste som oss her i Droidnytt og dessverre så er vi ikke representert på plassen der i år. Men vi følger med på live-streamen og holder deg oppdatert om det viktigste som skjer der. Selv om det beste hadde vært der, for da hadde vi vært en av de 6000 til stede som fikk hver sin nye Nexus telefon og tablet med Jellybean installert.
Siden dette er første dagen, så kan man jo bare vente i spenning på hva slags flere overraskelser Google kan komme med til oss.

 

Hva syns du så langt?

Kilde: Google I/O

 

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar