Apps
Åpen Artikkel
Google+ innfører menyen «Lokalt»
0

Google+ innfører menyen «Lokalt»

av Niklas Nygaard01/06/2012

Google+ utvider sin meny og drar nå over «Steder» fra Google Maps. I sammenslåingen skiftet det navn til «Lokalt» og skal være med på å gi deg en helt ny måte å dele positive eller dårlige opplevelser fra ditt restaurant-besøk med andre. 

 

Anmeld dine favoritt-restauranter

Google+ «Lokalt» vil bruke din plassering og finne for eksempel restauranter eller kafeer i nærheten. Samtidig vil du også finne anmeldelser av stedet. Både fra de du har i dine egne kretser og også andre som har lagt igjen en vurdering. Vil du selv vurdere og anbefale din egen favoritt-restaurant så gjør du det med skala fra 0 til 3, hvor selvfølgelig 3 er best. Når stedet har fått nok anmeldelser så blir det tatt en gjennomsnitts-måling av karakterene og ganget så igjen med 10 for å få et mer nøyaktig bilde.

Skalaen er satt opp som dette:

26 – 30 Extraordinary to Perfection
21 – 25 Very Good to Excellent
16 – 20  Good to Very Good
11 – 15Fair to Good
0 – 10 Poor to Fair

Både på mobil og nett

Google+ «Lokalt» kjøres ut nå på din mobile app, men den kom først på nett, så har du ikke fått den ennå så finner du den som nyhet i din side meny på Google+

Så da gjelder det bare å få «alle» over på Google+, noe Google selv viser at de gjør det de kan for å oppnå. Kanskje vil dette hjelpe noen over på pluss-siden.

Bli med du også

Er du en av dem som står utenfor, men vil inn. Bli med på Google+ du også. Det første du kan gjøre der inn er for eksempel å følge vår side, som du finner ved å trykke på knappen under.

Kilde: Google+

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar