Nyheter
Åpen Artikkel
HTC lanserer Rhyme med nye sense
0

HTC lanserer Rhyme med nye sense

av Oskar G. Paulsrud20/09/2011

HTC sendte ut en pressemelding  i dag med informasjon om deres nye androidtelefon HTC Rhyme. Telefonen har en 3.7 tommers skjerm og et 5 Megapixel kamera med kameralys

Tilpasset Sense

Telefonen har også en ny og forbedret versjon av HTC Sense som i følge HTC viderefører maskinvaredesignet og gjør at telefonen blir brukervennlig. Med telefonen er det en stor rekke ekstrautstyr. Med telefonen følger det med hodetelefoner som er sterkt inspirert av beats audio sine ørepropper, med flat ledning for å unngå kabelkaos. Det følger også med en docking stasjon med høyttalere som kobler seg til telefonen via Bluetooth, og lader telefonen via tre tilkoplingspunkter på baksiden av telefonen, og en pyntefirkant som du kan henge i telefonen og lyser hvis du har en ny notifikasjon

Ekstratilbehør

HTC har også laget Bluetooth headset, og Bluetooth høyttaler til bil.  Det er tydelig at HTC har lagt vekt på tilbehør til denne telefonen og administrerende direktør i HTC Norden Peter Frølund sier i pressemeldingen:

HTC Rhyme
er fokusert på å levere dette gjennom en frisk ny stil og opplevelse som inkluderer en serie med
innovativt tilbehør slik som HTC Rhyme Charm og dokkingstasjon som er laget for å naturlig
integreres inn i livet til menneske

[slideshow id=2]
Klikk for å se neste
[toggle_box title=»Pressemelding» width=»Width of toggle box»]

HTC AVDUKER HTC RHYME™, EN ELEGANT NY SMARTTELEFONOPPLEVELSE
HTC Rhyme integrerer elegant ny design, en oppfrisket HTC Sense™-opplevelse og en serie med
integrert tilbehør. Alt dette uten at det har gått på bekostning av avanserte funksjoner.

NEW YORK – 20. september, 2011 – HTC Corporation, en global designer av mobiltelefoner, avduket i dag HTC Rhyme™, en ny type smarttelefon. Den er laget for mennesker som krever avanserte funksjoner, men som ønsker seg en smarttelefon som er elegant og som passer perfekt inn i livene sine. Resultatet er den elegante HTC Rhyme som på en frisk måte integrerer distinkte farger, HTC Sense og komplementært tilbehør. Alt dette gir et mer naturlig personlig uttrykk.

«HTC Rhyme representerer en helt ny tilnærming basert på vår erkjennelse av at det finnes en betydelig gruppe forbrukere som ønsker at smarttelefonene deres skal være mer personlige og utfylle hvert eneste øyeblikk av dagen deres,» sa Peter Frølund, adm.dir. i HTC Nordic. «HTC Rhyme er fokusert på å levere dette gjennom en frisk ny stil og opplevelse som inkluderer en serie med innovativt tilbehør slik som HTC Rhyme Charm og dokkingstasjon som er laget for å naturlig integreres inn i livet til mennesker.»

Slank, frisk og stilig
HTC Rhyme tilbyr en stilig, elegant helstøpt design der enhver detalj er nøye utformet for å levere en unik sanseopplevelse. Materialene, linjene og dimensjonene er alle designet for å føles godt i hånden din, uten at det går på bekostning av avanserte funksjoner.

HTC Sense
HTC Rhyme er ikke bare definert av dets myke, enkle design og distinkte fargevalg, men også av dens friske HTC Sense-opplevelse. Denne unike vrien på HTC Sense overleverer det visuelle uttrykket til maskinvaredesignen og inkluderer en helt ny startskjerm som gir en ren og ryddig måte å samhandle med det som betyr mest. Startskjermen gir raske og ryddige forhåndsvisninger av avtalene dine, meldinger eller det som er viktig for deg. HTC valgte egendefinert bakgrunn for å kunne tilby mange forskjellige originale kunstverk til å utfylle HTC Rhyme-opplevelsen.

Med en nydelig 3,7-tommers WVGA, super LCD-skjerm og høykvalitets stereolyd, tilbyr HTC Rhyme også avanserte bildemuligheter som starter med dets 5 megapikslers kamera som inkluderer autofokus, kraftig LED-blits og øyeblikkelig lukker for å forevige de minneverdige øyeblikkene når de dukker opp. I tillegg har kameraet mange funksjoner for bildetaking, inkludert ansiktsgjenkjenning, som sørger for at vennene alltid er i fokus, og seriefunksjon som automatisk tar fem etterfølgende bilder. Kameraet har også panoramafunksjon som lar brukere flette sammen flere bilder for å få med enda mer på ett bilde. HTC Rhymes låste startskjerm kan tilpasses til å vise det viktigste innholdet, noe som gjør det raskt og enkelt å se sosiale oppdateringer, bilder, ta et bilde eller vise værmeldingen ved kun å skru på skjermen.

HTC Rhyme gir underholdningen liv gjennom HTC Watch, som tilbyr et bredt utvalg av filmer og TVshow som kan lastes ned for visning med det samme.

Integrert tilbehør

HTC Rhymes utvalg av tilbehør er designet med den samme fokusen på sanser både når det gjelder funksjon og stil. Skapt for å hjelpe deg med å oppleve HTC Rhyme som en naturlig del av livet, gjør det integrerte tilbehøret smarttelefonen mer personlig enn noen sinne.

  •  HTC Rhyme Docking Station – Dokkingstasjonen lader smarttelefonen samtidig som den gjør Rhyme om til en vekkerklokke og et musikksenter slik at du kan våkne opp til favorittsangene dine direkte fra de innebygde høyttalerne med innebygget Bluetooth-støtte.
  • HTC Rhyme Charm – Charm er en nyskapende tilnærming for diskret varsling av innkommende samtaler eller meldinger mens HTC Rhyme ligger langt nede i vesken din. Charm-en er en liten lysdiode formet som en firkant som festes til smarttelefonen med en snor som kan dingle ut fra vesken din. Den kan også brukes til raskt å trekke telefonen ut fra vesken. Den gjør det enkelt å finne telefonen hvis den ligger begravd i den overfylte vesken eller ryggsekken din.
  • HTC Rhyme Sports Armband – Sportsarmbåndet lar deg trene med stil mens du holder appene og musikken din i nærheten.
  • HTC Rhyme Tangle Free Headphones – Disse hodetelefonene har flat ledning, noe som gjør det enklere å lytte til favorittmusikken din uten at ledningen vikler seg sammen.
  • HTC Rhyme Bluetooth® Headset – De trådløse hodetelefonene følger designen til smarttelefonen for enkel handsfree-bruk.
  • HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker – HTC Rhyme har en trådløs høyttaler som festes med klips på solskjermen for enkel og trygg kjøring.

Tilgjengelighet 

HTC Rhyme vil kunne leveres i Norden i begynnelsen av oktober. I Norden vil HTC Rhyme Docking Station, HTC Rhyme Tangle Free Headphones og HTC Rhyme Charm være inkludert i salgspakningen.

Om HTC
HTC Corporation (HTC) er et av de raskest voksende selskapene i mobilbransjen. Ved å sette mennesker i sentrum av alt det gjør, skaper HTC nyskapende smarttelefoner som på en bedre måte dekker behovene og fungerer i livet til enkeltpersoner. Selskapet er notert på Taiwan Stock Exchange under ticker 2498. For mer informasjon om HTC, besøk www.htc.com.

[/toggle_box]

Telefonen kommer til Norge i begynnelsen av Oktober

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar