Nyheter
Åpen Artikkel
HTC oppdaterer telefoner til Gingerbread i sommer
5

HTC oppdaterer telefoner til Gingerbread i sommer

av Jarl G. Falkenborn28/02/2011

Selv om de ikke gir en eksakt dato, har de lovet oss en utgivelse før sommeren. Nyheten vil komme som en lettelse å HTC Desire-eiere, som allerede har sett sine telefoner oppdatert en gang før, da fra Android 2.1 til 2.2.

HTC er pålitelige

Dette er en grunn at vi liker HTC veldig godt. De er pålitelige. De lover ikke en oppdatering, og deretter utsetter den et halvår eller ikke oppdaterer den. Selskapet skjønner at konsumenter som kjøper en Android-telefon forventer seg at den skal oppgraderes i fremtiden når nye versjoner av operativsystemet blir tilgjengelige. Dette er også den første bekreftelsen på en Gingerbread for Desire HD og Desire Z – gode nyheter for eiere av de telefonene, som fremdeles er under seks måneder gammel. Oppgraderingene til Gingerbread vil sammenfalle med lanseringen av de nye HTC-telefonene Desire S og Wildfire S, som begge lanseres med Gingerbread rett ut av boksen.

Kilde: SlashGear

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

5 Kommentarer
 • Futureshock
  28/02/2011 at 08:16

  Hvor glad er du egentlig i HTC Sense? Fordi hvis du ikke er gift med brukergrensesnittet, er alternativet å gå over til Gingerbread i dag. CyanogenMod 7 er tilgjengelig til alle disse enhetene, og det rocker sokkene av HTCs treige utviklere.

 • eirikg
  28/02/2011 at 09:02

  Tok i helgen mot til meg og la inn ny rom på min Desire. Dæven så herlig det var! Sitter nå med Redux pepperkakerom, og alt fungerer smertefritt! Enda ikke klart å finne noen problemer, og dette er med på å forlenge levetiden til telefonen min. Ser ikke poenget med å bytte nå.

  Har alltid vært litt misfornøyd med utseende til vanilla android, men med gingerbread er alle mine argumenter mot vanilla borte :)

 • 28/02/2011 at 10:25

  Er vel egentlig ganske godt fornøyd med HTC Sense, men det er fristende med rendyrket Android. Men det er vel ikke så lett å roote Desire HD ennå?

  • Skankwiz
   01/03/2011 at 11:01

   Tips: hvis du vil oppgradere til ny android og liker sense er Launcher Pro Plus å anbefale! Likner en del på sense, widgetene i launcher pro er en nesten identisk kopi av sense widgetene!

 • Box
  24/03/2011 at 10:00

  Desire Z begynner jo å «dra litt på åra». Er det noen som vet om eller har hørt rykter om når en oppgradert utgave er forventet? Så man kanskje slipper å ta sjansen på å booste klokkefrekvensen?

Skriv kommentar