Nyheter
Åpen Artikkel
Ice Cream Sandwich øker sakte og Gingerbread øker ennå
2

Ice Cream Sandwich øker sakte og Gingerbread øker ennå

av Ørjan H Vøllestad02/02/2012

Gingerbread har hatt en økning siden sist gang vi tok opp fordelingen.

Gingerbread øker ennå

Den gangen hadde Gingerbread en markedsandel på 56%, nå er versjon 2.3.x på circa 60%.Ice Cream Sandwich begynte sin fremmarsj og kom på 0.6% målt 3. januar over en to ukers periode. Nå er tallet økt til 1%, altså ikke voldsomt ennå. Vi forventer dette tallet å øke mer dramatisk over de neste to-tre månendene. Statistikken over og under er over en to ukers periode som endte 1. februar.

Honeycomb forble lite i bruk

Honeycomb minner på en måte som Microsoft sitt stunt med Windows ME, en millenniumsutgave av Microsoft Windows. Den ble aldri stor den heller, slik som Honeycomb ser ut til. Det er nok helt galt å sammenligne en utgave av Android med en tidligere utgave av Microsoft Windows, men begge er tross alt operativsystemer.

[box_light]

Hvilke versjoner av Android som er mest i bruk har variert med tiden og vi har fulgt utviklingen underveis:

[/box_light]

[poll id=»18″]

Har du en spesialtilpasset ROM på telefonen din? CyanogemMod, MIUI, DarkyRom, SamdroidMod eller noe helt annet? Del det med oss her eller på forumet vårt

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

2 Kommentarer
  • Thomas Hammeraas
    02/02/2012 at 23:55

    Kjører CyanogenmMod på min SGSII. Litt ustabilt – telefonen fryser iblant og batteriet må tas ut får å få liv i saken igjen. Litt andre bugs her og der som et par force close og sånt, men funksjonalitet fremfor stabilitet. Har hørt at noen av nightly builds’a er mer stabil, men håper i det lengste at utviklerne før eller siden kommer med en oppdatering. Har også en backup av CM9 – ICS liggende på telefonen. Prøvde det for et par uker siden, men mange av applikasjonene og spillene jeg bruker mest er ikke ICS Ready, så jeg holder meg til 2.3 foreløpig. Kjører forresten Zero Hero Sense 3.5 på min gamle HTC Hero. (Android 2.3 med Sense 3.5 grensesnittet) og en ICS backup som jeg prøver nå og da. Det går litt tregt, men på en reserve/backup telefon er ikke det så viktig.

Skriv kommentar